Kinek melyik a kedvenc Eurovision-os dala az idei mezőnyből?
Figyelt kérdés
2018. máj. 10. 14:55
1/19 anonim válasza:
Azt se tudom hogy kik vannak, de a magyaroké legalább borzalmas.
2/19 anonim válasza:
Nem tudnék választani!
Ausztria, Bulgária, Franciaország, Olaszország, de nekem Magyarország is tetszik.
3/19 anonim válasza:
Ausztriára szavazok, az a legjobb szerintem.
4/19 anonim válasza:
Most így a szlovén csaj ugrik be tegnapról. :)
5/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!😊
Nekem legjobban Magyarország, Észtország, Hollandia és Lengyelország dala tetszik!😊
2018. máj. 11. 18:38
6/19 anonim válasza:
Egyedüli metálzenekar a magyar. Most nagy taps, ünneplés, a szavazásnál meg 21-ik hely, ez a forgatókönyv. Magyar dal nem kerülhet soha dobogóra, ez a helyzet. De semmilyen keleti sem.
7/19 anonim válasza:
Nekem tetszik a magyar dal. A cseh dal volt az egyik kedvencem, de az élő verzió nagyon gyenge volt. A szlovén, norvég és a dán szám tetszik nagyon meg még az ukrán, csak egyszerűen beazonosíthatatlan milyen nyelven próbál énekelni.
8/19 anonim válasza:
Írországra fogok szavazni, félig sütöttem főztem, de így is sikerült elsírni magam, egyszerűen annyira érzelmes volt!
9/19 anonim válasza:
Jah egyébként Észtország szerintem is jó. Még a mobilra is rátettem, rajongok az operáért. sosem megy ki a divatból. Nem tudom viszont, hogy nyerni fog-e, de kitudja, szerintem szoros lesz
10/19 anonim válasza:
Valamelyik skandináv országé - bár jelen állás szerint esélyes, hogy a szomszédos Ausztria nyer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!