Kinek hogy tetszett Anouk? (Nekem ő volt a kedvenc. ) Kinek drukkoltatok?
Szerintem gyönyörű hangja van. Ez a dala nagyon tetszett (ellentétben a többi munkásságával).
Több országnak is "szurkoltam", leginkább Izlandnak, és Albániának (utóbbi esetben ugyebár kiderült, hogy erre a rockzenére nem volt vevő a közönség).
Az, hogy a románoktól (fogalmazzunk helyesen: erdélyi magyaroktól) nem kaptunk pontot, teljesen rendben van. Ez nem politikai, meg hovatartozási verseny, hanem dalverseny. Ott nem aratott sikert ByeAlex.
Dániának drukkoltam, Dánia nyert. Anouk hangja jellegzetes, és nagyon jó, ő is megérdemelte volna a dobogót.
Miért kapjunk pontokat másoktól, ha nekik nem tetszik egy dal? Ha szerintük gáz volt, akkor gáz volt, és nem szavaztak. Ennyi. Nem kell egy sz.r produkcióra nyomni az sms-eket, ha nem tetszik nekik.
Izlandnak és Máltának szurkoltam! Mindkettőben volt lélek, ugyanúgy, ahogy ByeAlex dalában is. A szavazásnál azt figyeltem, hogy akinek a mi dalunk bejött, annak jött be Izland is.
Nekem a görögök egyáltalán nem tetszettek, túl sok volt.
Viszont az örmény rockbanda nem lett volna rossz, csak kicsit hamisan énekelt a dzsungel szemöldökű srác.
Anouk volt a kedvencem, gyönyörű a dal, teljesen odaszögezett a tévé elé. Sokszor meghallgattam azóta is. A szövege elég depis, de a dallammal együtt valami csodálatos.
A nő nem kedvencem amúgy, nem lennénk egy hullámhosszon, de szuper hangja van és szép is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!