Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ilyenek a nők? Vagy ez a...

Ilyenek a nők? Vagy ez a műsor része?

Figyelt kérdés

Nézzétek el nekem, hogy nem vagyok képben ilyen téren középkorú, házas nőként.

A héten odaragadtam a tévé elé, és néztem ezt a "Házasság első látásra" fosht. Mint egy baleset: borzasztó, de nem tudod nem nézni.

Adva van négy csinos nő, és egyik rosszabb, mint a másik. Hisztiznek, nagyképűek, kibírhatatlanok egytől egyig. Mintha direkt lettek volna kiválogatva a legdurvább sztereotípiák alapján azok a csajok, akik örökké vénlányok maradnak.

Momdtam is a férjemnek, hogy mekkora szetencséje van velem. ;)

Ő megondta, hogy kapcsoljam már el ezt a sz.art, mert idegbajt kap a csajoktól, ő már felrúgta volna. (Nem tenne ilyet soha, csak mondja.)

Férfiak: ez a show kedvéért ment? Vagy ez a mai valóság? Két fiam van, időben fel akarok készülni, ha ilyen menyecskét hoznak haza. :D

Egyszerűen nem hiszem el, hogy normálisabb nőket nem találtak. A pasikkal ekkora gond szerintem nem volt.

Bónusz kérdés: te járnál valamelyikkel? Ha igen, kivel?

#agyhalál #népbutítás #nem nézek többé tévét #krimit főműsoridőben
2017. máj. 13. 12:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Másfél percig bírtam. Az előzetesben ahogy nyávogott a nő: " ha véletlen nem az igazi állna az oltárnál,hiszem hogy egyszer megtalálohooom....) Már abból is hallatszott,hogy kamu az egész műsor. Persze,majd a való életben válogatva nem találta meg,majd egy ilyen műsorban megtalálja....
2017. máj. 14. 14:56
 12/12 anonim válasza:
Vannak. Nekem is volt ilyen kolleganőm.feltünési viszketegsége van.Mindenáron fel akarta hívni magára a figyelmet a melóban facén is. csak hogy vele foglalkozzanak.még a barátait is hátbaszurta meghazidtolna és állandóan eljátsuotta a hattyu halálát csak hogy ő legyen a középpontban.
2017. aug. 10. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!