Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk /férfiak, mi a véleményetek a "Vigyél el" c. műsor női szereplőiről és az ott megjelenő nőtípusról?
Omg, az itt véleményt mondóak 30 nőről mondanak véleményt, úgy, hogy az 1 órás műsoridőben max 10 nő szerepelt, az is csak 1 mondat erejéig.
Kibszott felszínesek vagytok! nézzetek már magatokba!
6-os, a műsor pont arról szól, hogy egy mondatból ítélik meg egymást és választanak. Pont ez kell a kmh... alacsonyabb rétegeknek. Mi ezért röhögünk csak rajta.
Csak nem jelentkeztél te is?
Szerintem is egy nagy szar az egész...még hogy normális srácot akarnak...műsorba nem is lehet komolyat nagyon...
Na meg "ááá mi nem vagyunk könnyen kaphatóak" dehogy nem..
A műsor színvonala egyenesen arányos az ott megjelent "hölgyek"IQ szintjével! Felszínes, magamutogató, nulla embereket sikerül beválogatni, akiknek hangyányi eszük sincs, csak kivillan ó cicik, formás lábak, de ennyi.
Én egy adás fél óráját néztem meg, de azóta nem érzek rá indíttatást, hogy odakapcsoljak.
Azt azért megjegyezném, hogy az általam látott részben volt értelmes csajszi/ tán kettő/, nekik még a viselkedésük is kirítt a sok hülye pláza cica közül.
Bence meg erőltetett stílusú, nekem nem szimpatikus ebben a műsorban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!