Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi erről a "házzasság első látásra" c. műsorról a véleményetek?
Én gondolkoztam, hogy jelentkezek, de szerintem hülyeség így összehozni valakit.
Mi van ha a lány csúnya lesz? én bennem tudom, hogy sok a hiba, de csak jó vagy átlagos nőknél próbálkozok. Nyilván jó nő pedig talál párt magának amúgy is.
Persze ha a nők is így működnének mint mi akkor biztos lenne párom, mert jól nézek ki. De ők meg határozottság meg humor, pénz, egzisztencia, autó ilyen hülyeségeket tartanak szem előtt. Mondjuk határozott az vagyok ezek közül, de inkább azt mondják rám, hogy bunkó.
Szóval ez a pszichológiai sz*rság meg lehet, hogy rám férne. De mindenesetre alapból hülyeség a házasság olyan embernek aki nem volt még előtte szerelmes, csak alkalmi kapcsolatai voltak, melyeket csak a szex tartott össze.
Én már letettem róla, hogy legyen is normális nőm, max a leendő anyagi helyzetem miatt lehet, de aki már jól ismer attól nagyon sokat hallottam mostanában hogy bunkó vagyok, és nem is baj ez, sok olyan csávót láttam már akik nagyon lemennek papucsba a nőkhöz. Példa: ha a lány nem akar semmit azt mondja legyünk csak barátok, akkor sok srác azt mondja oké, én meg azt mondom, hogy akkor a k*rv* anyádat (nem vicc tényleg volt ilyen) és onnanstól el kell felejtenem.
Nem egészen értelek... ha ekkora tapló vagy, a normális párkapcsolatokat úgy látod, hogy a pasi "papucs lett", meg alapból, ahogy beszélsz a nőkről... minek neked nő? De komolyan. Nyilván nem társnak, ordít, hogy lenézed őket, tehát "pár", "társ", és hasonló fogalmak kilőve. Dugni kell? Ahhoz nem kell házasság, Szóval találd ki, hogy pontosan minek kell neked nő, és annak fényében dönts.
U.i.: a műsor már csak a címéről ítélve orbitális baromság.
Mondok egy példát volt ugye pl az Örült dilis szerelem c. film, ahol a fiatal csávó összejött az öreg csávó lányával, ugye másodjára találkoztak aztán onnanstól fogva jól elvoltak, meg a lány is akarta a dolgot.
De ha én elhívok valakit randizni és nem mondja elsőre hogy oké jó, vagy lemondja, annak nincs értelme utána teperni, meg akik úgy jönnek össze hogy X évig barátok voltak, én nem bírnám azt a szerepet.
Egy éjszakás sem jön össze, nem tudom öregszek de már ahhoz is X ideig fűzni kell, a pár annyival jobb hogy akkor bármikor tudtok szexelni, ha meg alkalmi akkor lehet csak egyszeri. És igen nyilván dugni akarok ne legyen már illúziója senkinek.
Még mielőtt írnád, hogy akkor prosti... tudod milyen árak vannak? sokáig kell nekem azért a pénzért dolgozni, megtudom fizetni bármikor, de nincs arányban a szolgáltatással.
Nem is értem, az emberek bunkónak tartanak, valószínűleg nem ok nélkül + ahogy beszélsz a nőkről és nőkhöz való hozzáállásod... Mit akar az ilyen ember egy, de komolyan?! Hogy gondolhatja, hogy lesz épeszű nő, aki leáll vele?
Te a nőket valami tárgynak tartod, akiket úgy akarsz irányítani, ahogy neked az megfelel, akiket 2 szép szó vagy még annyi után sem meg akarod dugni. Konkrétan számodra a nő csak ürítésre felel meg és persze te a kisujjadat sem vagy hajlandó megmozdítani. És mi az, hogy ha tőled a csaj nem akar semmit, max barátságot, akkor elküldöd a k*urva anyjába?? Jó isten, csodálkozol, ha bunkonak tartanak? Valóban az vagy, örülj hogy nem fogtál még ki egy kicsit temperamentumosabb, hevesebb vérmérsékletű nőt, mert ha pl engem k*urva anyáztál volna, csak mert nem közöltem, hogy nem akarok semmit, úgy pofánvertelek volna, hogy elered az orrod vére. Azért tudjunk már viselkedni. Nővel így nem beszélünk, meg úgy összeségében senkivel nem ütünk meg ilyen gusztustalan hangnemet, aki ráadásul egy rossz szót nem szólt nekünk.
Előbb meg kéne tanulj viselkedni és felnőni, mert iszonyatosan szánalmas az egesz viselkedesed és hozzáállásod. Az ilyen ember nem érdemel barátnőt, de mondjuk a normális nők úgyis messziről elkerülik az ilyen tahókat.
Ha meg életed egyetlen célja a dugás és a farkadnál nem látsz tovább, akkor igenis menj prostihoz és fizess szépen, a NŐkkel tudni kell bánni, ami neked nyilvánvalóan nem megy, úgyhogy lehetőleg kíméld meg magad tőlünk. Köszönöm az összes nő nevében.
Ez hülyeség, miért nem beszélünk úgy nővel? Mert csávóval lehet? Egyenlőséget akarnak a nők, akkor ennek a hátrányát is viseljék :)
Én sok emberrel találkoztam már életemben, köztük voltak börtönviseltek is, meg kigyúrt skinheadek. Mégis viselkedésre a nők a legbunkóbbak, főleg a jó nők és inkább a fiatalok (olyan 30 év feletti nők inteligensek, biztos csernobil miatt, de aki 30 alatt van olyan szinten nagyképű és bunó hogy ahhh). Mintha valami felsőbb rendűnek tartják magukat, ha köszönök is, volt amelyik nem is válaszolt. Pedig honnan tudta mit akarok? lehet csak segítséget kértem volna, mert eltévedek?
Ne mondja senki hogy tiszteljem őket :)
Azt tisztelem aki nekem is megadja a tisztelet, például ha azt mondom hogy szia, nem az a válasz hogy mit akarsz? hanem előszőr is köszön majd szépen mosolyog visszakérdez: miben segíthetek? , mint a nőtől elvárt viselkedés, mivel ha bunkón viselkedik, akkor az nem is női viselkedés, csak biológiailag nő, viselkedésre nem, ezért én is paraszt leszek :)
Tudod, Te tipikusan az az ember vagy, aki pontosan megérdemli a sorsát és még csak sajnálni sem tudom, ha akarnám, akkor sem.
Valóban ritka nagy paraszt vagy. Vicces, hogy te beszélsz itt nagyképűségről, miközben neked akkora mellényed van (csak tudnám mire), hogy csoda hogy van olyan hely, ahol elfér az óriási nagy egod.. Természetesen az általánosítás neked is megy. Az hogy speciel neked eddig csak olyan 30 alatti nővel volt dolgod, aki beképzelt volt, az még koránt sem jelenti azt, hogy mindegyik ilyen!
És mégis mi az, hogy már miért ne beszélhetnénk így velük??! Hogy a tökömbe jön ide az egyenlőség?! Ember, annyit mondott a nő neked, hogy nem akar tőled semmit, te meg lek*urva anyazod és még neked áll feljebb és valóban nem érted, hogy ez miért baj? Komoly gondok vannak a fejedben!! A suttyó és intelligenciától mentes emberek intézik ilyen proli, alpári stílusban a dolgaikat, az értelmesebb réteg képes emberként kommunikálni!
Tisztelet-tisztelet... Neked adják meg a tiszteletet? :D És te mikor adtad meg a tisztelet pl egy nőnek? Amikor elküldted a k*urva anyjába a semmiért? Áhh, már értem. A kis seggedet nem kell körbenyalni esetleg? Mert mégis ki vagy te, hogyha te egy nőre ráköszönsz, akkor ő szépen, kedvesen, mosolyogva vissza kell köszönjön, majd meg kell kérdezze, hogy miben segíthet? Hol élsz? Iszonyatos nagyképű, beképzelt ember vagy a semmire és mindemellett még ostoba is, mert nem érted mindezzel mi a probléma.. Szamlmas.
Egyébként, ha köszönsz egy nőnek, ő meg nem köszön vissza, akkor ez már feljogosít, hogy pl tahó, alpári stílusban nyilvánulj meg? Miért, összedőla világ, ha valaki nem köszön vissza? Kulonben a körülmény sem mindegy, gondolom te random nőkre köszöntél rá itt-ott, akik azt sem tudják ki fia-borja vagy, miért kéne jópofizniuk veled?
"30 eve feletti nok intelligensek Csernobil miatt...."
Ertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!