Ilyenek a nők? Vagy ez a műsor része?
Nézzétek el nekem, hogy nem vagyok képben ilyen téren középkorú, házas nőként.
A héten odaragadtam a tévé elé, és néztem ezt a "Házasság első látásra" fosht. Mint egy baleset: borzasztó, de nem tudod nem nézni.
Adva van négy csinos nő, és egyik rosszabb, mint a másik. Hisztiznek, nagyképűek, kibírhatatlanok egytől egyig. Mintha direkt lettek volna kiválogatva a legdurvább sztereotípiák alapján azok a csajok, akik örökké vénlányok maradnak.
Momdtam is a férjemnek, hogy mekkora szetencséje van velem. ;)
Ő megondta, hogy kapcsoljam már el ezt a sz.art, mert idegbajt kap a csajoktól, ő már felrúgta volna. (Nem tenne ilyet soha, csak mondja.)
Férfiak: ez a show kedvéért ment? Vagy ez a mai valóság? Két fiam van, időben fel akarok készülni, ha ilyen menyecskét hoznak haza. :D
Egyszerűen nem hiszem el, hogy normálisabb nőket nem találtak. A pasikkal ekkora gond szerintem nem volt.
Bónusz kérdés: te járnál valamelyikkel? Ha igen, kivel?
Veled van valami baj.
Négy nő és egy sóműsor után elkezdesz kiabálni hogy ilyenek a nők(3milliárd), szegény fiaid.
Adriennről több elméletem is van:
1. Azért csinálta a patáliát és a fesztivált, mert reklámozni akarta a szalonját. Felhajtást akart körülötte csapni(szinte csak azzal törődött, mindig arról beszélt, és ez nem véletlen).
2. Lehetett neki egy olyan expasija, aki terrorizálta, esetleg verte - ezért csinált minden alkalommal bolhából elefántot, amikor Domával vitáztak. Ehhez szokott hozzá, hogy mindig ugatnak vele - ezért kiprovokálta a vitát Domokosból is.(Láttátok egyébként, hogy vágásnyomok voltak több helyen az arcán? Vajon miért?) Ha normális pasival akad össze, első dolga, hogy ilyen tesztnek veti alá, vitákba hajszolja bele - Doma is ilyen volt, és nem állta ki a próbát.
3. Feltűnési viszketegségben szenvedő, színésznő típus, akinek a számára különösen fontos, mit gondol róla a külvilág. A pozitív megerősítések nélkül ő félember, ha nem kapja meg ezeket, ingerültté, dühössé válik. Tehát olyan pasi kell neki, aki folyamatosan csókolgatja a lába nyomát és agyba-főbe dícséri, a mennybe emeli - de ezzel viszont a pasi behódol neki, ergo papucs lesz, azt pedig Doma is említette(a nő anyjának), hogy Adrinak egy papucs pasi kell.
Ettől eltekintve simán el tudom képzelni, hogy ilyen Gyanú árnyékában vagy ÉNB szintű relity-féleség volt ez a műsor - lehet, hogy majd máskor, máshol még találkozunk a szereplőkkel. A fórumon azt írta valaki, hogy Robi már volt az X-Faktorban korábban. Ezek olyan emberkék lehetnek, hogy nekik mindegy, mivel, csak szerepeljenek a tévében:)
Biztos vagyok benne, hogy ez a sóműsor része, így lettek kiválogatva a csajok, sőt nagy valószínűséggel ki is lettek kellően képezve, hogy azt a négy fajta karaktert, amit említesz, jól adják elő. És pont azért, hogy kiverje sokaknál a biztosítékot, és ahogy fogalmaztál, a tévé elé ragassza az embereket. Vagyis téged is beszipkázott a média világa... Szerencsére nem ez az általános. Biztos vannak ilyenek is, de nem mindenki ilyen.
Viszont ha zavar, miért nem kapcsoljátok el, vagy még jobb, kapcsoljátok ki a tévét. Sőt, adjátok el, és kezdjétek meg a mentális méregtelenítést. Nekem sincs kilenc éve tévém, és ez a sz.r egyáltalán nem hiányzik...
Szóval saját bevallásod szerint ilyenek a nők, de a kivétel te vagy?
Arról nem is beszélve, hogy hiszel a sok hülyeségnek amit a tv-ben látsz.
Értem, nincs is több kérdésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!