Miért mindig szánalmas, ZS-kategóriás filmeket ad a Film+? Nézi egyáltalán valaki?
Eskü nem értem, mire jók ezek a filmek. Néha mennek jó dolgok, de megnézzük Port.hu-n, hogy mi megy ott, és már azon szétröhögjük magunkat. Most komolyan, ha nagyobb tévécégek tönkremennek, pedig jobb minőségű filmeket adnak ezeknél, akkor ez miért működik még mindig?
(Amúgy nincs bajom vele, csak fel nem foghatom, miért nem ment még tönkre az adó. :D)
Tesómmal is mindig ezen röhögünk, hogy mekkora 0 filmeket ad ez az adó. De! Apám meg rá van kattanva, mindig ezt nézi :S:S
Valszeg azért nem ment tönkre, mert vannak, akiknek mind1, milyen film megy, nem érdekli őket, milyen gagyi
Nekem, ha be van kapcsolva a tv a film+ szokott menni, mert az legalább nincs telenyomva olyan sok reklámmal. Igaz, hogyha már a 10. Csonthülyét adják természetesen elkapcsolom, de pl. ma az Underworld megy rajta, amit én egyszerűen imádok, tehát adnak azért igényes filmeket is. A horror/thriller filmjeit az adónak csak azért nézem meg mert nagyon-nagyon sokat tudok rajtuk nevetni, bár ebben a kategóriában is adtak már le eléggé jó minőségű filmt, gondolok én itt a : Vérszomjra ( Ginger snaps), vagy az Átokra. Szóval én csak az igényes filmeket nézem meg, vagy csak unalmamba a Mónika show, vagy a Joshi Bharat helyett nézem.
Bocsi ha sokat írtam:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!