Mit gondoltok VV Tivadarról alias Tiv Tivy youtube star-rol?
Én szerintem nagyon-nagy arc, példakép a csávó a számomra.
u.i.
MIVAAAN NEGATÍVV?
Azért tévedtél, mert bizony vannak ilyen emberek.
A felhasználók szándékos megtévesztéséért viszont kitilthatnak innen, gondolom megérte játszani a hülyét érte.
Egy ilyen embert NEM tartanék példa képnek! Amit csinál ,amit képvisel , az az alpáriság + meg még hozzá állása az élethez. Undorító alpári viselkedés, gusztustalan férfi.
És még ő utálja a hazugokat , dik ez saját magát nem veszi észre!
Remélem kiesik!
Tivtivy szánalmas hazug vagy!
Oké, ne etessétek a trollt. Hülyén néz ki a dolog mert csak az ő válaszát törölték, de a kérdező már bevallotta hogy szándékosan írta ki a provokatív kérdést és szándékosan adott provokáló válaszokat, tehát a kérdés kitaláció és csak vitát generálni jött létre.
Ennek szellemében pedig kár pocsékolni a szót és meggyőzni valakit egy olyan dologról amivel ő is egyetért, vagy nem is érdekli.
MIVAAAN NEGATÍVV? - EZ A PÉLDAKÉPED??
Pfuuuu te gyerek , ez már szánalmas a SZÖKIK A MÁLNÁval együtt.
Ő nem fog nyerni! Nem fogja hagyni a tömegnépség, ilyen ember menjen a híd alá és ott tolja a halaknak ezt a dumát öcsém!
Még példalép !!!?
Ki kell esnie ! És ki is fog ! Én garantálom!
Magától is menni akar, bejelentette a riportszobában. Nem érzi jól magát, mert nincsenek már bent haverjai.
Beszélni nem tud, hangosan olvasni sem, egyáltalán mit tud?Na ja, ha lenne hozzá partner, azt biztosan. De ez kevés lesz a nézőknek.
Nem fogja feladni! Sajna még látnunk kell.
Ez egy figyelem felkeltés volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!