Mit gondoltok VV Tivadarról alias Tiv Tivy youtube star-rol?
Én szerintem nagyon-nagy arc, példakép a csávó a számomra.
u.i.
MIVAAAN NEGATÍVV?
Szerintem egy hatalmas idióta. Szinte már szánalmas amit csinál. Egy részt néztem meg A való világból-az is bőven elég volt- de nagyon felidegesített. Mikor elkezdte ezt a ,,Mivan negatív'' dumáját, nagy bunkón,mindenki szavába beleszólva esküszöm azt hittem egy fogyatékos.
A való világot is utálom, mert egyszerűen szánalmas amit ott művelnek. Én is most vagyok tini(14éves)de ellenben a legtöbb kortársammal nekem nem jön be. Nem vagyok se könyvmoly,se kocka, sőt én is nézek ugyanolyan műsorokat mint a többi tini, de hogy ezt az ember butító szerencsétlenséget nézzem??!!
Elég szánalmas, hogy valakinek pont ő a példaképe,és nem veszik észre a nagyobb embereket,akik többet letettek az asztalra,és nem folyton az kántálják hogy; Mivann Negatíívv..
Nem téged akartalak bántani kérdező, csak elmondtam a véleményem. Le lehet pontozni, sőt még a válaszomat is lehet jelenteni;-)
Már rég nem Youtube-sztár, megvolt a 15 perc hírneve és el is múlt. Van 3 poénja, és minél többször adja elő annál elcsépeltebb és unalmasabb lesz. A műsorban el is mondta hogy egy csapattal rakták össze a videókat és találták ki a fergeteges egyszavas poénokat, tehát még csak nem is egyéniség, csak egy ötlet bábja.
De az az ember sem egyéniség aki más szóhasználatait puffogtatja,mert nincs saját szókincse, stílusa. Attól hogy beírod minden kommentbe hogy "negatív", csak magadat járatod le. Remek példakép, te is egy kis primiTivy lehetsz.
Csak attól hogy megvan a pár ezres rajongói köre a 12-15 évesek körében, még messze nem egy erősen támogatott karakter.
Bírom az ilyet :D Megkérdezi hogy mit gondolunk, válaszolunk, erre mindenkit lepontoz :D
AKKOR A FA$ZNAK KÉRDEZTED GYÖKÉR?
Hagyd rá, az ő korában biztos még fontos a valahová tartozás, és az általános suliban Tivy a menő, így őt kell szeretni ha nem akar egy kis senki lenni.
Ez nem baj, Tivadar is azon a szinten van, aki nem nézi a Való Világot annak megsúgom hogy az ember eddig 1 darab levelet nem tudott úgy felolvasni hogy ne makogna és botlana bele a nyelve minden harmadik szóba, amit többször is el kell ismételnie hogy felfogja és ki tudja mondani. Biztos azért is példakép mert szépen tudja a nőket gyalázni és zaklatni, biztos azért is példakép mert a dühkitöréseivel és a leghangosabb ordításaival el tud nyomni 10 másik embert akik inkább ráhagyják hogy kitombolja magát amíg rajta van az ötperc.
Remek ember, nagy arc, igazi példakép. Ahhoz képest a beköltözésen úgy ment össze az egója az agya méretére, amikor belépéskor előadta fél percben a teljes produktumát amivel híres lett, majd megkérdezték a műsorvezetők hogy az micsoda, mert ők nem tudják és nem is értik miért vicces azt mondani hogy "ostor láb" és "negatív".
Ez a Tivy gyerek egy lejárt lemez már legalább egy fél éve.
Lol "A matematikának nincs haszna" :D
végül is csak a logikus gondolkodást fejleszti aminek tényleg nincs haszna áh nincs.
Mondjuk látszik hogy te nem erőltetted a dolgot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!