Mit gondoltok, idén hányadik helyen fog végezni Magyarország az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében?
Én csak reménykedem, hogy minél jobb helyezést fog elérni! Optimista vagyok, szóval azt mondom, hogy neki kell nyernie, viszont a top 3 tuti ;)
Azt remélem egyébként, hogy az emberek felismerik, hogy Freddieben van tényleges potencia (remek és különleges hang, jóképű, jó kiállású, szívből énekel, földhöz ragadt, hétköznapi srác, szuper és fülbemászó dal, aminek valódi üzenete van, egyszerű előadás, mégis képes hatalmasat robbanni). Nem tudom, miért vannak oda annyian az oroszért. Oké...nem rossz dal, de a téma átlagos, az előadó nem teszi bele szívét-lelkét, a show pedig koppintás. Ráadásul nem is a vizuálitásról kéne szóljon a DALfesztivál...
HAJRÁ FREDDIE!
Nyerni sajnos nem fogunk.
Utána néztem ez várható:
1,Francia
2,Orosz
3,Spanyol
4,Ausztrália
5,Olasz
6,Magyar.
Nekem legjobban Sergey száma tetszik meg Freddié.
Szerintem:
1,Orosz
2,Magyar
3,Olasz
4,Lengyel
5,Ausztrália
6,Hollandia
Végül csak a 19. helyezés tudtuk elérni. Én is sokkal többet vártam minimum a top 10-et. De ez az új szavazás, a "szakmai" zsűri, valami katasztrofális. Már nem is az számít, hogy milyen hangzású a dalod, csak az, hogy a mai politikai dolgokról szól-e. Ha ezek közül (háború, összetartozás, elfogadás=bőrszín, homoszexualitás) valamelyik benne van akkor tuti a top 3, de inkább a győzelem. Persze értem, hogy ezekről fontos beszélni stb, de ez egy DALfesztivál. Sajnos már maga a dal számít legkevésbé...
Az én szememben mi vagyunk az igazi győztesek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!