Mit szóltok ahhoz, hogy ilyen csúfos eurovíziós vereség után, Magyarország már most jelezte, hogy jövőre is indul?
Egyedül Hollandia, jelezte még már most, hogy indul jövőre. (Meg Svédo., de az természetes, ő rendezi)
Én nem értem. Szimpátia szavazás (meg kisebb részben politikai, és gazdasági), de az összes szomszédunkkal sikerült összeveszni és rosszban lenni, Európában pedig nagyon rossz a megítélésünk. Minek indul Magyarország, ha úgysem végzünk megint jobb helyen, ha egyáltalán bejutunk a döntőbe??
Ha Loreen magyar színekben indult volna, háromnegyed ennyi pontot sem kapott volna...
Az angol énekes is nagyon jó volt, mégis....
Minek indul Magyarország ? Ha meghallják, hogy Hungary, máris tojnak a zenénkre.
Őszintén , nagyon nem érdekel , magyaro. csak égeti magát kb..
De azért több sikert jövöre .. legyunk bent mostmár a top20ban!:O
Olyat meg a legtöbb előadó tud mint amit Loreen csinált. Albánia is 4. hely, de én el nem hiszem, hogy Szerbia ősellensége Horvátország is 12 pontot adott Szerbiának.
Meg Szlovénia. Tudtommal gyűlölik egymást, de még mindíg jobbnak tartják őket, mint a szintén szomszéd Magyarországot.
Eléggé elkeserítő...
Ugyan már hol égettük magunkat? Semmi baj nincs velünk. Nézd már meg az idei orosz dalt, az mi, ha nem égő? És másodikak lettek vele.
Amúgy meg az eurovisionök történetében Norvégiának van a legtöbb utolsó helye azt hiszem. Most is ők lettek az utolsók. Feladják? Nem. Jól szórakoznak? Igen. És 2009-ben rekorddal nyert a norvég.
Nem az a fontos, hogy nyersz-e, hanem a részvétel. Szerinted a Compact Disco különben eljutott volna oda, hogy ennyi embernek énekeljen élőben? Tuti nem. Akinek bejött, az megjegyezte, hallotta őket, ez is nyereség.
Ne költsön erre a sz*ra több pénzt az ország! Nem kell indulni jövőre, mi a fenének kellene?
Ja itt valaki azt írta, zárjanak ketrecekbe öt macsekot, aztán felváltva húzzák a farkukat, erre az EU-s sz*ra az is nagyszerű produkció lenne!
hát, ezt nevezik a híres magyar mégis-morálnak. szerintem sincs túl sok értelme, ezek a szavazatok nem a daloknak szólnak, hanem az országvezetésnek.
bár ha ennyire baráti + tetszési alapon működött a dolog, nem értem, miért lett Norvégia az utolsó.
semmi gond nincs ezzel a szimpátiaszavazással, nekünk sem járna a pofánk, ha lenne ország, ami kedvelne minket akár egy kicsit is. de (újfent hungarikum) - dögöljön meg a szomszéd tehene, ha már nekünk is döglött.
teljesen jogosnak tartom, hogy nem kaptunk egy huncut pontot se Finnországtól, az utóbbi években rendszeresen max.pontot kaptunk tőlük, mi meg nekik alig adtunk vmennyit (vagy épp egyet sem, ld. tavaly) ezek után nincs is mit mondani.
én őszintén már annak is örülnék, ha az első 20ban lennénk.
Nemcsak nálunk akadtak ki! Átlagos dal, átlagosnál rosszabb előadó: "svéd" marokkói győztes. Ja kérem, ez a hírhedt szimpátás "Dalfesztivál" nem a dalokról szól.
"Talán olyat kéne kiküldeni, akit az egész ország tisztel szeret, régóta ezen a pályán van."
akárkit küldünk, 20. helynél úgysem fogunk előrébb jutni. az meg az elismert előadónak lenne egy nagy törés a karrierjében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!