Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szóltok ahhoz, hogy ilyen...

Mit szóltok ahhoz, hogy ilyen csúfos eurovíziós vereség után, Magyarország már most jelezte, hogy jövőre is indul?

Figyelt kérdés

Egyedül Hollandia, jelezte még már most, hogy indul jövőre. (Meg Svédo., de az természetes, ő rendezi)

Én nem értem. Szimpátia szavazás (meg kisebb részben politikai, és gazdasági), de az összes szomszédunkkal sikerült összeveszni és rosszban lenni, Európában pedig nagyon rossz a megítélésünk. Minek indul Magyarország, ha úgysem végzünk megint jobb helyen, ha egyáltalán bejutunk a döntőbe??

Ha Loreen magyar színekben indult volna, háromnegyed ennyi pontot sem kapott volna...

Az angol énekes is nagyon jó volt, mégis....

Minek indul Magyarország ? Ha meghallják, hogy Hungary, máris tojnak a zenénkre.

2012. máj. 27. 10:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem számít!

Engelbert Humperdinck több évtizede ott van az élen, Nagy-Britanniában is kiakadtak ezen az eredményen. Nem a zene volt itt a fontos, hanem az, melyik ország rendezheti legközelebb. Ha a zene lett volna a fontos, nem ez a félsvéd nyeri.

2012. máj. 29. 14:01
 12/16 DDD97 ***** válasza:
Rúzsa Magdi például 9.ik lett.. :)
2012. máj. 29. 14:19
 13/16 A kérdező kommentje:
Volt egy cikk melyben kifejtették, hogy Rúzsa Magdi is csak azért lett 9. mert vajdasági, és rengeteg szerb száma is van. Így a szlávok akkor szavaztak ránk.
2012. máj. 29. 15:01
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem mondjuk Loreen száma nagyon tetszik/teszett. Egyedi volt és különleges. Am meg az, hogy ha Loreen indult volna magyar színekben, akkor valószínűleg nem nyert volna, mert magyar, DE mondjuk szerintem a száma kimagaslott atöbbi közül, vagy ha nem is kimagaslott, de véleményem szerint az egyik legjobb volt. Azért, mert jellegzetes volt a refrénje. Fülbemászó. De ez csak az én véleményem. Szeretem Loreen Euphoria számát, ezért megvédem őt. Szerintem megérdemelten nyert.

Az, hogy a magyarok nem érnek el jó helyezést az Eurovision, az a politikának és annak köszönhető, hogy a magyarokat mindenki leszarja, már bocsánat a kifejezésért, de ez van.

Az Eurovíziós dalverseny a nevében dalverseny, de azonkívül még több annál. Szerepet játszik a politika, valamint az országok egymáshoz való viszonya. Ez van, ezen nem tudunk változtatni.

Am meg szerintem azért indulnak, mert ez az éppen kijutott magyar énekesnek egy baromi nagy élmény. Ezenkívül pedig azt várják, hogy a magyarok emiatt a verseny miatt csináljanak sok jó számot, ami Európa szerte megállná a helyét.

22/L

2013. márc. 22. 14:02
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak a szimpátiáról szól az egész. Tény, hogy vannak esetek, amikor az is közrejátszik.

De Magyarországnak régebben sem volt sokkal jobb a megítélése, 1994-ben mégis 4. helyezettek lettünk. 2005-ben 12.-ek, 2007-ben pedig 9.-ek (de akkor Rúzsa Magdi az elődöntőből 2.-ként jutott tovább). Akkor miről is beszélnünk?

Sajnos mind Wolf Kati, mind Walkó Csaba (Compact Disco) hamis volt kint, ezt ideje lenne belátni.

Egyébként pedig 2011-ben 43 ország közül lettünk 22.-ek, 2012-ben pedig 42 ország közül 24.-ek. Szerintem egyáltalán nem rossz helyezés ez sem.

Ha politikai szavazást emlegettek, akkor Szerbia miért nyert 2007-ben? Az összes szomszédja utálja, csomó ország elismeri Koszovó függetlenségét, mégis nagyon sokan 12 pontot adtak a produkciójukra.

Egy igazán jó dallal igenis lenne esélye Magyarországnak megnyernie az Eurovíziót, de úgy tűnik, még nem jött el a mi időnk.

2013. márc. 31. 16:46
 16/16 anonim ***** válasza:
42%
Soha nem jön el. Lehet akármilyen jó az előadó vagy a dal, akkor sem.
2013. márc. 31. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!