Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Magyarország benne lesz a TOP...

Magyarország benne lesz a TOP 10-ben az Eurovíziós dalfesztiválon?

Figyelt kérdés
2012. máj. 26. 00:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Ki tudja.. multkoris esélyes volt a győzelemre Wolf Kati , legalábbis ezt mondták .. azt 22-ik hely ..
2012. máj. 26. 02:22
 2/10 TijuMK ***** válasza:
Azt mondom igen, de ahhoz sokaknak kell szavazni :)
2012. máj. 26. 12:26
 3/10 anonim ***** válasza:
Én bízom benne hogy igen, és szerintem van esély rá! :) Elég gyenge a mezőny, a Compact Disco kiemelkedően jó közöttük! ;)
2012. máj. 26. 14:22
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát, tekintve a saját magunkon kívül nem szeret minket senki, lehetünk akármilyen jók, a huszonikszedik hely a reális. És be is jött.
2012. máj. 27. 00:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Latszik mennyire volt jo a Compact Disco.Meg Zeljko Joksimovic is 3.volt ami realis mivel o nagy enekes es dalszerzo de az oregasszonyok miert gyoztek ? Mert oregasszonyok ? :D ez amit sosem fogok megerteni.
2012. máj. 27. 00:49
 6/10 anonim ***** válasza:

nem az öregasszonyok győztek,hanem a svéd csajszi!

a compact disco meg jó sz*r volt!

2012. máj. 27. 02:36
 7/10 anonim ***** válasza:
bocsanat tudom :D akartam mondani hogy juthattak be a 2. helyre...de sved csaj is egy nulla izlestelen Europa.
2012. máj. 27. 04:02
 8/10 anonim ***** válasza:
31%
Compact is tenyleg szar es valoszinuleg ha jo zenejuk lett volna akkor elorebb lehettek volna nem egy osszefogas Magyarorszag ellen.Szerbia is gyozott multkor Maria Serifoviccsal es nem csak ex-yu allamok szavaztak.De compact azert rossz volt de tobbi is kb ertekelhetetlen nagyon gyer mezony volt.
2012. máj. 27. 04:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem jók voltunk pedig és mi voltunk egyedül aki kiment a színpad legvégéig :D
2012. máj. 27. 20:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Egyetértek Bata Zoard.

Ha csak azért szavaztak le minket mert Magyarországot mindenki utálja,akkor Magdi hogy tudott 9. lenni?A Nox 12. lenni?

Elkéne ismerni hogy szart küldtünk...!

A svéd nekem se tetszett.

2012. máj. 28. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!