Mit szóltok a "nagyszeru" nyertes produkcióhoz az Eurovíziós Dalfesztiválon?
Szerintem az egyetlen, aki meg sem próbált énekelni, az pont ez a német csaj volt-erre ő nyerte meg... szánalmas, szerintem. Nekem legjobban az izlandi "kislány" tetszett, nagyon nagyon jól énekelt és a hangja is gyönyörű.Meg az ír meg az albán lányok is nagyon jók voltak, a többi felejthető.
Ez a német kiscsaj se énekelni nem tud, se hangja nincs. És úgy mozgott, mintha be akart volna pisilni folyamatosan.... :)
az angolja volt még jó:D
röhöftem rajta:)
amúgy nem értem miért volt ez a nagy fölényes győzelem.irtó gagyi volt a szám.görögök voltak a legjobbak!
Jó sz..rul énekelt a kis csitri német, szánalmas hogy ő nyert! Nem is énekelt, inkább beszélt éneklés közben! Röhej!
Legjobb volt a dánok, románok, belgium. D
Ezek szerint tényleg az volt a dala? Én csak a pontozás végétől láttam. Aztán mikor a végén mégegyszer elénekelte, gondoltam csak elhülyéskedi vagy csak a meghatottságtól nem tud énekelni.
Sokba kerülhetett ez a németeknek, hogy ennyi országba küldjön szavazókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!