Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Csak szerintem ritka randa a...

Shan-Yu kérdése:

Csak szerintem ritka randa a rajzolása a mai amerikai rajzfilmeknek?

Figyelt kérdés
Gravity Falls, Adventure Time, Loud House satöbbi. Már a 2000-es években is elég sok ronda grafikájú sorozat volt (Chowder, Flapjack), de a 2008-as válság óta egy kezemen meg tudom számolni hány olyan sorozat van Amerikából ami tetszik. Már a Disney is rondán rajzol! Pedig régen az USA olyanokat tett le az azstalra mint a Kacsamesék meg az Animánia, de mondhatnám az Avatar rajzfilmet is, ezeknek gyönyörű volt a rajzolásuk!

2016. aug. 11. 11:24
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

"arra pedig gondolni se merek, hogy valaha nekiálljak megnézni az Én kicsi pónim össze részét."

No, látod, szerint te csak is pár epizóddal elégedtél meg belőle. Kösz, nem kérek többet.

Akkor nekem miért kéne végignéznem mondjuk a Kalandra fel-ből legalább 20-at? Amikor már néhány után azt mondom, hogy oké, nem az én világom?

Nekem elég egy sorozatból pár epizódot látnom ahhoz, hogy eldöntsem, a továbbiakban érdekelni fog-e, vagy sem. Ugyanúgy, ha egy könyv nem köt le, nem fogom végigolvasni, ha egy étel az első kóstolás után nem ízlik, nem fogom megenni és így tovább. Minden téren tudok válogatni, ami számomra nem megfelelő.

Az pedig , hogy manapság kinek készülnek rajzfilmek, hova tart a dolog, van anyaga külföldi oldalakon, rajzfilmesek interjúival / az általam említett Tom Ruegger is az /, csak utána kell keresni.

2016. aug. 15. 22:45
 32/36 anonim ***** válasza:
Engem nem igazán érdekel a rajzstílus, ha tartalomban olyan minőségi, mint például a Steven Universe. Ha minden rajzfilm átvenné az animés rajzstílust, az a kreativitás halála lenne.
2017. máj. 2. 22:53
 33/36 A kérdező kommentje:

Ebben nagyon igazad van.

Az előző évtizedben át is vették, kaptunk a nyakunkba egy csomó tinidzsér szuperhősről szóló rajzfilmsorozatot akik egy elemi erejű gonosz ellen harcolnak.

És még a kisebbeknek készült sorozatok is ilyenek voltak (Atom Betty, Robotboy, Rémkölykök)

2017. jún. 29. 11:56
 34/36 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy mit szívhatott a kérdező, de hogy a Gravity Falls és a Loud House rajzai nem rondák, az holtbiztos. Az Adventure Time rajzai sem csúnyák, csak érdekesek. Nem kell minden olyan rajzfilmet lerondázni, amelyiknek kicsit másképp néz ki az animációja. A Rick és Mortynak például nagyon szép rajzai vannak, ugyanez a helyzet a Gravity Falls-szal, a Loud House-zal, Regular Show-val és Steven Universe-zel is. Ha a "tisztelt" kérdező látta volna a 12 oz. Mouse, Mr. Pickles, Breadwinners, Sanjay és Craig, Problem Solverz Secret Mountain Fort Awesome és Uncle Grandpa című "alkotásokat"...na, ezeknek tényleg baromi ronda az animációja. Majd ha ezeket látta, akkor mondjon ilyeneket, hogy a GF-nak meg a LH-nak sz@r rajzai vannak.
2017. szept. 26. 22:16
 35/36 A kérdező kommentje:

Nem szívtam semmit, hanem a felsorolt sorozatoknak mind erősen stilizált rajzolásuk van, báj nélkül.

Hasonlítsd össze milyen volt a Kacsamesék a 80-as években, és milyen most. Egyértelmű a különbség.

2017. okt. 29. 02:20
 36/36 anonim ***** válasza:
Soha életemben nem néztem Kacsameséket, de a figurákat ismerem. Jó, az igaz, hogy szép rajzai vannak, ezt elismerem. A rebootnak a rajzait is láttam, nekem csak számítógéppel felújított animáció ez.
2017. okt. 29. 18:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!