Trónok harca: Daario a Hárpia?
Szerintem igen. Érdekes volt, hogy korábban azt javasolta Dany-nek, hogy a ''nagy napon'' gyűjtse össze az összes mestert az arénába és gyilkolja őket halomra, de nem egyezett bele. Viszont attól még ugyan ez történt a küzdőverembe.
Másik meg hogy mikor Hizdahr megpróbált menekülni Daario úgy mozdult rá, mint ha ő akarná megölni, aztán mikor leszúrta valaki más, akkor visszalépett.
A sorozatban lehet,hogy ő lesz. Az eléggé elcseszett már így is.
De a könyvben szerintem Skahaz és/vagy a Green Grace.
rosszul tetem fel a kérdést ja de a könyvre gondoltam de 1. válaszoló tényleg nagyon érdekes és ezekszerint a sorozat ezt is megerősítette a könyvből már most és mert a könyvbe őt látom legesélyesebnek
második inkáb nem írok semmit mert nem értessz hozzá látom
Honnan tudod,hogy jelentéktelenek? Onnan, hogy kimaradtak a sorozatból?
Amiben kb. az összes karakter 5%-a sincs benne, se a visszaemlékezések?
...
A másik kérdést pedig itt úgysem lehet eldönteni, mert hiába kérdezném,hogy akkor pl. "Mi a hangyás teória?", mivel akárki rá tud keresni, majd leírni azt.
A könyvben nehezen, mivel fej nélkül nem nagyon lehet Hárpia. :D Persze lehet, hogy őt nem ölték meg, csak a többi túszt...
Sorozat már annyira eltér, hogy ott bármi lehet. Személy szerint én sok értelmét nem látom neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!