Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Trónok harca: Daario a Hárpia?

Trónok harca: Daario a Hárpia?

Figyelt kérdés
2015. nov. 20. 10:09
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem igen. Érdekes volt, hogy korábban azt javasolta Dany-nek, hogy a ''nagy napon'' gyűjtse össze az összes mestert az arénába és gyilkolja őket halomra, de nem egyezett bele. Viszont attól még ugyan ez történt a küzdőverembe.

Másik meg hogy mikor Hizdahr megpróbált menekülni Daario úgy mozdult rá, mint ha ő akarná megölni, aztán mikor leszúrta valaki más, akkor visszalépett.

2015. nov. 20. 12:39
 2/29 anonim ***** válasza:
63%

A sorozatban lehet,hogy ő lesz. Az eléggé elcseszett már így is.

De a könyvben szerintem Skahaz és/vagy a Green Grace.

2015. nov. 20. 22:09
 3/29 A kérdező kommentje:

rosszul tetem fel a kérdést ja de a könyvre gondoltam de 1. válaszoló tényleg nagyon érdekes és ezekszerint a sorozat ezt is megerősítette a könyvből már most és mert a könyvbe őt látom legesélyesebnek

második inkáb nem írok semmit mert nem értessz hozzá látom

2015. nov. 20. 23:29
 4/29 anonim ***** válasza:
75%
Szóval ha valakinek nem egyezik meg a véleménye a tiéddel, akkor az nem ért hozzá. Érdekes...
2015. nov. 21. 16:23
 5/29 anonim ***** válasza:
60%
Hidd el,hogy több szereplőt, helyszínt, eseményt és teóriát eltudnék róla mondani, mint te.
2015. nov. 21. 16:24
 6/29 A kérdező kommentje:
skahaz meg green grace is jelentéktelen karakter, nem nagy fordulat lenne ha bármelyik lenne és nem hiszem el
2015. nov. 21. 19:32
 7/29 anonim ***** válasza:
75%

Honnan tudod,hogy jelentéktelenek? Onnan, hogy kimaradtak a sorozatból?

Amiben kb. az összes karakter 5%-a sincs benne, se a visszaemlékezések?

...

A másik kérdést pedig itt úgysem lehet eldönteni, mert hiába kérdezném,hogy akkor pl. "Mi a hangyás teória?", mivel akárki rá tud keresni, majd leírni azt.

2015. nov. 21. 21:51
 8/29 A kérdező kommentje:
oly szomorú :'( szegénykém ilyen rossz sosod v an, hogy ennyi minden kimarad :((( és hát igen ha ők lennének bene lennének a műsorban de mivel nincsenek nem ők a hárpia ja
2015. nov. 21. 22:53
 9/29 anonim ***** válasza:
85%
Rendben. Ha minden jól megy,akkor már néhány hónapon belül választ kaphatunk erre a kérdésre. Majd akkor visszatérünk rá és meglátjuk.
2015. nov. 21. 23:04
 10/29 anonim ***** válasza:
68%

A könyvben nehezen, mivel fej nélkül nem nagyon lehet Hárpia. :D Persze lehet, hogy őt nem ölték meg, csak a többi túszt...

Sorozat már annyira eltér, hogy ott bármi lehet. Személy szerint én sok értelmét nem látom neki.

2015. nov. 22. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!