Vajon mi lesz a sorsa Hodornak és Meeranak a Trónok harcában? Meg úgy a könyvben is?

Nem hiszem. Szerintem Meera visszatér "északra" a sötét nővérrel majd később.
Ugye ez a Targaryenek híres kardja, amit még a Vérholló vitt a Falra és szerintem aztán később a barlangba is.
Gondolom ennek a kardnak még lesz szerepe. És mivel Bran a fához van már láncolca, nehezen szabadulna.
Esetleg majd Meera ezzel szabadítja ki Brant a fából. Az is egy érdekes dolog lenne.

Azt nem tudni,hogy Bloodraven elvitte-e magával a kardot a Falra. Annyit tudni,hogy mikor kihalászták Aemond hulláját a tóból, akkor még ott volt a fejében a kard, amit Bloodraven kapott meg. De a kard sorsa ismeretlen. Szóval az is könnyedén megeshet,hogy mielőtt a Falra ment, odaadta a kardot valakinek, pl. Aegon "Egg" valamelyik fiának.
Jojen a könyvben csak legyengült, nem halt meg. Sok olvasó szerint ő fogja életben tartani Bran farkasát azáltal,hogy az megeszi őt, mert nem fog más élelmet találni. Ez szerintem is elképzelhető.
Hodor és Meera passz. Túl sok szerepet nem látok nekik.
3-as
Most belegondoltam hogy Jojen lesz az előétel, Hodor a főfogás, Meera pedig a desszert. :D
De ennyire köcsög Martin se lehet. :D

Szerintem Meerának még lesz szerepe.
Mármint Arianne-t simán kihúzzák, de Meera marad? Amikor nyugodtan összevonhatták volna a két Reed karaktert. Mégsem tették.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!