Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Vajon mi lesz a sorsa Hodornak...

Vajon mi lesz a sorsa Hodornak és Meeranak a Trónok harcában? Meg úgy a könyvben is?

Figyelt kérdés
Jojen ugye meghalt és ha jól emlékszek a könyvben nagyon elgyengült, talán el is tűnt? Túl régen olvastam. Bran kapcsolódik talán a fákhoz de ők ketten meg éhenhalnak vagy mi?

2015. okt. 6. 12:25
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem hiszem. Szerintem Meera visszatér "északra" a sötét nővérrel majd később.

Ugye ez a Targaryenek híres kardja, amit még a Vérholló vitt a Falra és szerintem aztán később a barlangba is.

Gondolom ennek a kardnak még lesz szerepe. És mivel Bran a fához van már láncolca, nehezen szabadulna.

Esetleg majd Meera ezzel szabadítja ki Brant a fából. Az is egy érdekes dolog lenne.

2015. okt. 6. 12:43
 2/8 anonim ***** válasza:
*láncolva
2015. okt. 6. 12:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Azt nem tudni,hogy Bloodraven elvitte-e magával a kardot a Falra. Annyit tudni,hogy mikor kihalászták Aemond hulláját a tóból, akkor még ott volt a fejében a kard, amit Bloodraven kapott meg. De a kard sorsa ismeretlen. Szóval az is könnyedén megeshet,hogy mielőtt a Falra ment, odaadta a kardot valakinek, pl. Aegon "Egg" valamelyik fiának.

Jojen a könyvben csak legyengült, nem halt meg. Sok olvasó szerint ő fogja életben tartani Bran farkasát azáltal,hogy az megeszi őt, mert nem fog más élelmet találni. Ez szerintem is elképzelhető.

Hodor és Meera passz. Túl sok szerepet nem látok nekik.

2015. okt. 6. 15:07
 4/8 A kérdező kommentje:

3-as

Most belegondoltam hogy Jojen lesz az előétel, Hodor a főfogás, Meera pedig a desszert. :D

De ennyire köcsög Martin se lehet. :D

2015. okt. 6. 23:05
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem Meerának még lesz szerepe.

Mármint Arianne-t simán kihúzzák, de Meera marad? Amikor nyugodtan összevonhatták volna a két Reed karaktert. Mégsem tették.

2015. okt. 6. 23:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Hermafrodita karakter még úgy sem volt a sztoriban.
2015. okt. 7. 00:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem igazán így értettem. Egy karaktert nem a neme tesz azzá, ami.
2015. okt. 7. 17:34
 8/8 A kérdező kommentje:
csak humorkodtam
2015. okt. 7. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!