Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A Trónok harcában Joffrey...

A Trónok harcában Joffrey szereti Sansát vagy csak birtokolni akarja?

Figyelt kérdés
Csak , mert a 3.évadban az mondja, hogy mindegy, hogy melyik Lannistertől lesz gyereke és mondja , hogy az se baj, hogyha nem akarja, mert úgyis megteszi.

2015. márc. 15. 22:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Joffrey is szeretne gyereket? Azt eddig is tudtam hogy beteges de meg ez is... :O Gondolom forditva erted a kerdest es szerintem nem, nem szereti. (De csak a sorozatot lattam
2015. márc. 15. 22:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Azt,h pontosan mi zajlik a fejében csak ő tudja. Sztem se nem szerette, se nem akarta birtokolni, hanem az erejét akarta rajta bemutatni, tehát h ő mindent megtehet.

Először ugyebár hozzáakarták adni Sansát Joffhoz, ekkor az még vmennyivel normálisabban viselkedett. Aztán Ned és főleg Cersei is rátettek egy lapáttal,h még rosszabb irányba változzon. A Lannisterek érdeke pedig az volt,h Sansa miután hozzáment Tyrionhoz, mindenképp szüljön egy Lannistert így vagy úgy.

2015. márc. 15. 22:13
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem szereti. Magán kívül senkit nem szeret.
2015. márc. 15. 22:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem szereti. De Cersei el is mondja, hogy mi a baja. Azt a sérelmét éli ki Sansán, hogy amikor Arya jól elverte őt, Sansa nem segítetett neki és utána sem hazudott miatta.
2015. márc. 17. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!