Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Trónok harca/ tűz és a jég...

Trónok harca/ tűz és a jég dala EURON=DAARIO?

Figyelt kérdés
Hallottam egy elméletet miszerint daario naharis és euron greyjoy ugyan az a személy. Ti mit tudtok erről?
2015. márc. 29. 13:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez már nagyon meredek. Lényegében a pasinak teleportálnia kellene egyik helyről a másikra, mert nem éppen van a Vas-szigetek és Meeren egymás szomszédságában.
2015. márc. 29. 14:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Alapvetően nem lehet biztosra mondani semmit,de ezügyben mégis azt mondod,h tuti nem és h baromság. Ez a teória (bár még annak sem nevezném) is csak azt bizonyítja,h túl sokat kell várni a következő könyvre és a fanok túlpörögnek.

Rengeteg jó és rossz teória született, de ez nálam mindig a legszarabb kategóriába esett, ahol olyanok vannak, mint pl. h Varys igazából Illyrio felesége Serra, vagy h Jon szülei Benjen Stark és Ashara Dayne...

Szal sztem a könyvekben tuti nem ugyanaz Euron és Daario. Hogy a sorozatban mit fognak csinálni az már más kérdés. Mint tudjuk, a Greyjoyokat nagyon mellőzik és nem castingoltak a következő évadra se Aeront, se Victariont, se Euron, viszont volt olyan hír h a meereeni forgatáson volt egy szemkötős színész, aki lehetne Euron, de persze lehet h csak egy egyszerű félszemű statiszta.

2015. márc. 29. 14:49
 3/5 A kérdező kommentje:

Kár.

Én igazán kedvelem a greyjoy-okat, és tetszene ha valahogy összefognának a Targaryenekkel, de mint tudjuk Martin bácsi útjai kifürkészhetetlenek.

2015. márc. 29. 14:57
 4/5 anonim ***** válasza:
63%

Van erről is egy profi elemzés egy sráctól. Persze ha tudsz angolul valamicskét.

https://www.youtube.com/watch?v=Crn_eg-1ekU

A megnézése előtt egyáltalán nem hittem benne, de utána azért elgondolkodtatott.

Főleg az a rész ahol mondja a Barristan a sorozatba, hogy 93 hajót szerzett Daario Dany-nek a könyvben pedig Euron pontosan ugyan ennyi hajóval indította útnak Victarion-t.

Még mindig elég homály az egész, mert rohadt nagy világutazónak kell lennie hozzá, hogy ezt összehozza (és Euron pont az egyébként), de jó elmélkedni rajta.

11:30-tól elmagyarázza azt is, hogy amikor Daario távolt volt, akkor Euron a Vas-szigeteken tanyázott és fordítva.

2015. márc. 31. 07:06
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem mindegy,hogy ki mit magyaráz bele, mert ehhez vagy teleportálnia kellene vagy pl. arra lenne szüksége,hogy a bolygó olyan legyen, mint egy ementáli sajt=tele lyukakkal, tehát hogy a föld alatti járatok mindenfelé fussanak. Többek között erről is van már teória.

A sorozatban lehet,h Daarióból Euront csinálnak, mivel már jóval korábban is volt ilyen mendemonda, de a könyvben én kétlem. Pl. az h mikor Euron mutatkozott és Daario nem, és fordítva,az hülyeség. Mikor Batman feltűnik Gotham Cityben én itthon nem és fordítva is igaz, plusz ugyanannyi hajó? Batman szülei meghaltak, az enyémek is, tehát én vagyok Batman?

Vagy ASOIAF témában ugyanerre az Euron=Daario teóriára született egy olyan alaptalan, de vicces meglátás,h mikor Tywin meghalt, akkor megjelent a "dusky woman" (az Euron által Victarionnak adott nő), tehát a nő=Tywin :D és ennek a megalkotója is felmutatott olyan dolgokat, amikben vmennyire megegyeznek.

...

2015. márc. 31. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!