Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olyan nagy Trónok harca...

Olyan nagy Trónok harca SPOILER, hogy a kérdés lent!?

Figyelt kérdés
Havas Jon meghal a sárkányok tánca végén?

2015. márc. 5. 20:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
Biztos vagyok benne, hogy nem. Ha Thoros (kis senki alkoholista pap) fel tudta támasztani Beric Dondarriont több alkalommal és Cat Starkot, akkor elképzelhetetlennek tartom, hogy Melisandre, aki gyakorló papnő ne tudná feltmasztani Jont. Ráadáasul láthatóan tervei vannak vele, ha jól emlékszem, még Stannishez is hasonlította. Nem ratom valószínűnek, hogy csak megvonja a vállát, mert tervei vannak Jonnal, aki ráadáaul az egyik lehetséges jelölt Azor Ahainak.
2015. márc. 5. 21:17
 2/13 anonim ***** válasza:
Igen. (de hogy feltámad-e?) Az nem kérdés.
2015. márc. 6. 00:16
 3/13 anonim ***** válasza:
94%

Volt egy riporter, aki megkérdezte az írót, hogy miért ölte mwg Havas Jhont, mire õ csak visszakérdezett:

Miért, talán meghalt?

2015. márc. 6. 07:16
 4/13 cathilina ***** válasza:
88%
Annyit tudunk, hogy leszúrták. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy meghalt, ami pedig pláne nem biztosan jelenti azt, hogy halott marad. Én meglepődnék, ha ennyi lenne a szerepe, ami talán csak érv amellett, hogy tényleg halott marad a továbbiakban... George bácsi szeret szórakozni az olvasóival.
2015. márc. 6. 08:27
 5/13 Prym ***** válasza:
Jonnál azonnal leesett hogy Melisandre a falon van és nem fogja hagyni hogy meghaljon, korábban mindenfele célozgatott mindenki. aztán ott van Brienn, róla is azt hittem hogy meghalt(azért az elég durva volt ahogy rátámadtak), aztán kiderült hogy mégse.
2015. márc. 6. 09:51
 6/13 anonim ***** válasza:
21%
Melisandre nem tud feltámasztani senkit. Sok képessége van, de a feltámasztás nincs közöttük. Jon szimplán csak nem hal bele a szúrásokba.
2015. márc. 6. 11:38
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Eléggé megijedtem, mert annyi rizikót vállalt, hogy nem lenne jó ha pont ebbe halna bele. Az pedig végül is biztos, hogy meghal, inkább az volt a kérdésem, hogy feléled-e.
2015. márc. 6. 15:49
 8/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem hal meg és a legjobban Melisandre látomása ''bizonyítja'' talán.

Mármint hogy mikor kéri R'hllor-t hogy mutassa Azor Ahai-t akkor Jon-t mutatja neki. Aztán figyelmezteti őt ezzel a ''tőrök a sötétben'' dologgal őt, aztán Mel Jon-t, de nem hallgat rá. Majd szerintem a legérdekesebb mikor R'hllor olyan látomást mutat róla hogy ''most ember...most farkas...és ismét ember''.

Sokak szerint az utolsó pillanatában Jon átvargol Szellembe, mivel az utolsó szava is a farkasának a neve.

Talán pont azért volt az, hogy ''a negyediket már nem is érezte...csak a hideget'', mivel már Szellembe volt.

2015. márc. 7. 09:34
 9/13 A kérdező kommentje:
Ez is egy nagyon logikus felvetés, csak utána hogyan jön ki Szellemből?
2015. márc. 7. 10:10
 10/13 anonim ***** válasza:

Első kommentben "Thoros egy kis senki, de mégis képes volt feltámasztani Bericet" dologhoz annyit fűznék hozzá, de ő volt az az elvetemült, aki a Greyjoy felkelés idején elsőként rontott rá az ellenségre és túlélte a harcot. Plusz mint Melisandre fejezeteiből kiderült, nincs neki túl sok hatalma, ő is elismerte,h sok dolog amit tesz a tűzzel kb. csak szemfényvesztés.

De egyébként a kérdésre válaszolva, sztem se halt meg, mivel csak annyi a biztos,h leszúrták. És sztem egyrészt mivel ő mondható az egyik fő-főszereplőnek, másrészt pedig mikor az írót erről kérdezték,akkor ő visszakérdezett,h "Miért, meghalt?", ezért nem halt meg.

2015. márc. 7. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!