Olyan nagy Trónok harca SPOILER, hogy a kérdés lent!?
Volt egy riporter, aki megkérdezte az írót, hogy miért ölte mwg Havas Jhont, mire õ csak visszakérdezett:
Miért, talán meghalt?
Szerintem nem hal meg és a legjobban Melisandre látomása ''bizonyítja'' talán.
Mármint hogy mikor kéri R'hllor-t hogy mutassa Azor Ahai-t akkor Jon-t mutatja neki. Aztán figyelmezteti őt ezzel a ''tőrök a sötétben'' dologgal őt, aztán Mel Jon-t, de nem hallgat rá. Majd szerintem a legérdekesebb mikor R'hllor olyan látomást mutat róla hogy ''most ember...most farkas...és ismét ember''.
Sokak szerint az utolsó pillanatában Jon átvargol Szellembe, mivel az utolsó szava is a farkasának a neve.
Talán pont azért volt az, hogy ''a negyediket már nem is érezte...csak a hideget'', mivel már Szellembe volt.
Első kommentben "Thoros egy kis senki, de mégis képes volt feltámasztani Bericet" dologhoz annyit fűznék hozzá, de ő volt az az elvetemült, aki a Greyjoy felkelés idején elsőként rontott rá az ellenségre és túlélte a harcot. Plusz mint Melisandre fejezeteiből kiderült, nincs neki túl sok hatalma, ő is elismerte,h sok dolog amit tesz a tűzzel kb. csak szemfényvesztés.
De egyébként a kérdésre válaszolva, sztem se halt meg, mivel csak annyi a biztos,h leszúrták. És sztem egyrészt mivel ő mondható az egyik fő-főszereplőnek, másrészt pedig mikor az írót erről kérdezték,akkor ő visszakérdezett,h "Miért, meghalt?", ezért nem halt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!