Amit tudunk: Biztosan nemesi származású, mert Connington említi "űrnőként", és a septaság csak álca. És már szült gyermeket, hiszen Tyrion említ terhességi csíkokat.
Viszonylag rejtélyes karakter, és biztos, hogy fontos lesz, amikor fény derül a valódi kilétére. Nekem még nem jutott eszembe, hogy Ashara Dayne lenne, de van benne ráció, hiszen a nőnek a múltban azért volt szerepe. (Egyes westerosi pletykák szerint ő Havas Jon anyja, Barristan Selmy szerelmes volt belé, végül pedig bánatában kiugrott egy ablakon, és meghalt, de így lehet, hogy mégsem.)
Ameddig Martin be nem fejezi a következő kötetet (vagy az utolsót), addig sajnos csak találgatni tudunk.
Én is sokat olvastam hogy esetleg Ashara Dayne, úgy emlékszem hogy gyengébb érzelmek fűzték Ned Starkhoz, és amikor Ned az Öröm tornyànál megölte Arthur Dayne-t, Ned hazavitte a Daynek birtokára a holttestét mert nagyon tisztelte Arthurt, és amikor Ashara megtudta hogy az az ember ölte meg a testvérét akibe szerelmes akkor bànatàba kiugrott egy toronyból, én legalàbb is erre emlékszem.
Ha ő az akkor kíváncsi vagyok hogy ő miért is jàtszotta el a halàlàt, remélem a 6. könyveb kiderül hogy kicsoda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!