Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nektek mennyi időbe telt mire...

Nektek mennyi időbe telt mire belelendültetek a trónok harcába?

Figyelt kérdés
Bátyámnak az a kedven könyve elkezdtem én is( a sorozatot nem nézem).Az alap sztori nagyon tetszik de még nem éltem bele maga a történetbe.Kb mennyi idő vagy hányoldal.Most a 100. oldalon vagyok.ÉS még egy kérdés. Mindig is külön szemszögekből fogja írnni a sztorit?

2015. márc. 13. 13:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én az 1. rész felénél kezdtem "megszokni", és nagyon örülök, hogy nem hagytam abba az olvasását. Imádom! Igen, a többi kötetben is, bár egyes szemszögök gyakoriabbak.
2015. márc. 13. 14:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Úgy az első könyv feléig.
2015. márc. 14. 23:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Én előbb láttam a sorozatból négy évadot, és mivel az első még nagyon ugyan az, sokszor untam. De aztán valamikor a másodikban lendültem bele, és utólag sem bánom egyáltalán, hogy elolvastam őket.
2015. márc. 15. 08:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Én először a sorozatból láttam 1 vagy 2 évadot, de egyből megtetszett, mert szeretem a középkori hangulatú sztorikat. Utána már világossá vált,h a könyveket is elfogom olvasni, amik sztem sokkal jobbak, és az angol jobb, mint a magyar.

És igen, több szemszögből írta meg mindegyik könyvet. Ugyebár az elsőben a Starkok, Jon Snow, Tyrion Lannister és Daenerys Targaryen.

A másodikban ugyanezek plusz Theon Greyjoy és Davos Seaworth (Stannis embere).

A harmadikban ugyanezek mínusz Theon, plusz Jaime Lannister és Samwell Tarly. A negyedikben a Greyjoyok (Asha, Aeron, Victarion), Jaime és Cersei Lannister, Arianne Martell és Areo Hotah (Doran Martell lánya és testőre), Arya Oakheart (a Királyi Testőrségből), Arya és Sansa Stark, Brienne Tarth (Renly Baratheon egyik -női- testőre). Az ötödikben pedig a már említett Lannisterek, Starkok, Greyjoyok, Martellek (Arianne és az öccse Quentyn) Dany, Areo Hotah, Barristan Selmy, Melisandre (egy papnő), Davos és "Griff".

Meg persze a prológus és epilógus POV karakterek, akik mindig meghalnak:D

2015. márc. 15. 13:15
 5/6 anonim ***** válasza:
*Arys Oakheart
2015. márc. 15. 13:15
 6/6 anonim válasza:
500. oldaltól imádni fogod
2015. ápr. 12. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!