Melyik a kedvenc Könyved? Mennyibe telt még elolvastad? Hány oldalas?
Hú van egy pár.
Asszem a Percy Jackson könyvek a kedvenceim.
Én napi szinten csak kb. három órát olvastam így kb. két napomba telt.De ha folyamatosan olvastam volna akkor csak pár óra, bár nekem tovább tart az olvasás, mert miközben olvasok elkalandozok gondolatban....:)
Viszont a legtovább a Gyűrűk ura könyveket olvastam, mert elég tömény könyvek, és érteni kell a fogalmazás módot, de lehet csak nekem okozott nehézséget.
percy tényleg nagyon jó :)
nekem a kedvencem a szent johanna gimi 4, kb 5 órába telt, de gyorsan olvasok :)
sok kedvencem van :)
Gárdonyi Géza: Isten rabjai
Jean Sasson: Ester gyermeke
Miroslav Mráz: Csak a sírásó könnyezte meg
Petőfi Sándor: Az apostol (nem tudom, hogy a könyvek közé tartozik-e)
Az apostolon kívüli mind vastagabb könyv cca 300 oldal körüliek, és ezek a könyvek nagyon tetszettek, tehát ez azt jelenti nálam, hogy leültem és addig nem hagytam abba az olvasást, amíg vége nem lett a könyvnek.
19/L
Stephanie Meyer- Alkonyat összes rész
J.K. Rowling - Harry Potter :D összes rész
Leiner Laura - Szent Johanna gimi össze rész
Meg Cabot - neveletlen hercegnő naplója összes rész
A Harry Potter-t meg az Alkonyatot kb. 1- hét alatt olvastam el, a többit kb. 5 nap alatt! Nem bírtam letenni! :D
Én legutóbb a Királyok csatáját(A Tűz és Jég dala II.) olvastam George R.R. Martin-tól, imádtam! 940 oldalas és 1 hét kellett hozzá. Most pedig a III. résznél járok :D
De ezen kívül rengeteg kedvenc könyvem van, de olyan hogy legeslegjobb soha sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!