Csak én utálom Tabáni Istvánt?
Figyelt kérdés
Rohadtul idegesít hogy ő nyerte meg.. Nem való oda.. Kezdő, pancser, ZokniFighter.. MC DC életre valóbb, Vásári Andre meg meleg azért szereti mindenki.. Tabáni egy nulla egy senki..
++ Megjátsza magát -.-... Énis kitudnék menni a Színpadra ordítani majd elsírni magam... NEVETSÉGES
2010. márc. 4. 18:24
21/31 anonim válasza:
Te nagyon hülye vagy, már bocsi. Kíváncsi vagyok hogy ordítanál te úgy mint Tabáni:DDD MCDC lehet hogy életre valóbb, de ez tehetségkutató volt...kapizs?????
22/31 anonim válasza:
tehetségkutató?? :D hát akkor nagyon megtalálták vereskét :D:D:D:D te mekkora idió-ta vagy már bocsi...XD
23/31 anonim válasza:
igaza van a kérdezőnek tabáni egy nagy szar utálom ott ordít a szinpadon a végén meg jon a musírás......ezzel bárki megnyerheti a csillagszuletiket h sír....MCDC a legjobb ha valaki azt mondja mc re h tehetségtelen az egy hulye f@sz.csinálná utána azt h 9 oráig faragja a rímeket ezzel világrakordot álítva o a legnagyobb sztár nem ez a níma tabáni...csak a 10000 évesek oregeknek tetszik ...
24/31 anonim válasza:
Én imádom Tabáni Istvánt mert gyönyörű hangja van, tehetséges, szerény, inteligens, egrészt egy aranyos, cuki, imádnivaló, édes kisfiú, másrészt férfias és szexii...karizmatikus, borzongató nézése van és nagyon szép szeme...
25/31 A kérdező kommentje:
TABÁNI SEXY??? xDDD MIT HALLOK... Úristen... aki igy gondolja mehet psychológushoz..
Undorító..
2010. márc. 28. 20:43
27/31 anonim válasza:
Szerintem van benne szexualitás csak meg kell találni:D persze aki a magos kisportolt szépfiúkra bukik, vagy a traveszti emósokra az nem lát semmit egy ilyen vékonycsontozatú kis szerencsétlenben:D Pedig van benne valami ami megfoja a nőket, máskülönben nem rajonganának érte....hűha sokan vagyunk mi betegek:DDDD
30/31 anonim válasza:
Igen, csak te érzed. Ilyenkor ezt szoktam mondani: tanulj meg előbb úgy énekelni mint ő, utána dirigálhatsz. MCDC meg egy f*aszkalap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!