Csak én utálom Tabáni Istvánt?
Rohadtul idegesít hogy ő nyerte meg.. Nem való oda.. Kezdő, pancser, ZokniFighter.. MC DC életre valóbb, Vásári Andre meg meleg azért szereti mindenki.. Tabáni egy nulla egy senki..
++ Megjátsza magát -.-... Énis kitudnék menni a Színpadra ordítani majd elsírni magam... NEVETSÉGES
ez a te személyes véleményed.Amúgy állati mindegy ki nyeri meg,aki tehetséges,és életrevaló,úgyis érvényesül.Többen kaptak lemez-szerződést,reklámszerepet,MC DC pl a Kész átverést fogja vezetni.
Amúgy Tabáni igenis megérdemelte a győzelmet.Nem volt bunda.Az én személyes környezetemben is 10-ből 9 ember neki drukkolt+csomó felmérést végeztek,neki volt a legnagyobb rajongótábora.
De ahogy írtam,lényegtelen ki nyert.A többiekről is hallani fogunk még.
A három ember akit említettél mind nyert. Nem tudom mi bajod.
Ha André nyer azon nyavajognának hogy jajj csak azért nyert mert meleg és blabla...
Ha MC DC akkor meg azért mert megsajnálták szegényt. Nem?
Egyik sem tökéletes bárhogy is nézzük. Egyik sem jobb a másiknál. És tényleg sokat kapott azóta mindegyikük. Tabáni meg nem játssza meg magát, ha ismernéd tudnád hogy ő ilyen. Rendes ember, csak kissé érzékeny.
Tabáni István?Kiráz tőle a hideg!Egy nyámnyila,félénk,önbizalomhiányban szenvedő ember.Tiszta szívemből utálom,le lehet pontozni!Én végig Andrénak szurkoltam.Tabáni nekem egyenlő a nullával......
Szánalmas.........és azok a műsírások,azt el kell ismernem jó színész,megtéveszti egész Magyarországot!
Jah,amúgy én szlovákiai vagyok!
Látom nemvagyok egyedül.
Az a töketlen balf4sz eltünhetne...
Azon elélvezett a Csillag Születikbe mikor Ördög Nóri megölelte...
am meg nemtudom mit birnak rajta a csajok. foga olyan mint egy cigány kurv4'nak, feje mint a nemtudom..
MC DC tehetség?????
na ne viccelj,egy amatőr senki.Tabáni valóban tehetséges.
13:34
Mi az, hogy MC DC nem tehetséges? Az egyik legtehetségesebb ember MO-n. Megnéznélek téged...lehet, hogy még 2 délután is kevés lenne, hogy 3 perces számokat találj ki magadtól. Ő abban a pillanatban találja ki. Dehát...mindenki magából indul ki.
Most pedig a kérdezőnek, nem vagy egyedül, engem kiráz a hideg tabánitól. Nem tudom miért, de egyszerűen nem tudom nézni a képét...meg még azért megsajnálni mert elsírta magát -.-" pfff...
MC DC gagyi.Egy darabig jó volt,de egyre unalmasabb és semmitmondóbb.Nincs rímelés a szövegeiben+nyelvtanilag sokszor értelmetlen.Ezt én is tudom csinálni.
Amit a Kész átverésben is művelt tegnap,irtó gáz volt-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!