Miért utálják ennyien Violettát?
A Facebookon megláttam, hogy egy csomó ilyen oldal van. Meg "Foslettának" is nevezik. Nagyon elkeseredtem.
Pedig én sem vagyok Violetta-rajongó. Csak egyszerűen betegesnak tartom, hogy egy fiatal lány mindet belead egy műsorba, adja a legjobbat - az emberek meg leszólják. Holott Violetta egy fikarcnyit sem ártott nekik.
Miért utálják ennyire?
Csak kedves, rendes válaszokat kérek, amiket előre is köszönök!
Talan ez a meno naluk. Esetleg elvezik, hogy valaki mast csufoljanak vagy egyaltalan nem tetszik nekik a musor.
Par evvel ezelott az en fiu osztalytarsaim Hannah Montanat utaltak, mi lanyok pedig nagyon szerettuk.
16\L
A kedvenc "érveim". Attól még, mert valami népszerű, nem feltétlenül jó. A primitív, még fejlődő fiatalok fogyasztói igényeit kielégíti egy ilyen tartalom, és mivel nekik van a legtöbb szabadidejük, a vállalatok rengeteg pénzt fektetnek ilyen sorozatokba. Említhetnék példákat, hogy milyen filmművészeti alkotások képviselnek kiemelkedő értékeket, de még fiatalok vagytok hozzá, hogy megértsétek őket, de azért teszek egy próbát: [link]
... Míg egy Violetta színvonalú sorozat nem képes felmutatni semmilyen lenyűgöző teljesítményt, legyen az akár a színészi tehetség, fényképezés, zene, tartalmi minőség, stb.
Justin Bieber is népszerű, mégis igénytelen a zenéje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!