Miert vannak oda ennyien Jasmine Thompson-ert?
Figyelt kérdés
Szep hangja van,de annyira nem mint ammenyien rajonganak erte. Vagyis tok szep a hangja de csak ugy elenekli a dalokat,tok egy sikuan.. Es ebbe nincs semmi feltekenyseg vagy en nem is tudom mi,csak..nem ertem :D2015. jan. 18. 17:53
1/5 anonim válasza:
Azért, mert viszonylag jó hangja van, és (még) nem híres.
És azokat a dalokat énekli fel, amiket már sokan ismernek, sokan szeretnek.
A Wrecking ball-ba belehallgattam, hát azért Miley jobban énekli...
3/5 anonim válasza:
elég ronda! Nézd már meg jobban öregem! Biztos szebb mint te! És hogy 14 évesen ilyen hangja legyen azért ez elég durva! Elképesztően gyönyörű és szép hangja van!
4/5 anonim válasza:
kijavítom : elég ronda?! Jah és már Ella Eyre-vel turnézik, van saját albuma, dala stb.
5/5 anonim válasza:
nem a hangjarol hanem a kinezeterol volt szo edes :* es tenyleg eleg csunya festek nelkul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!