Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV7 szimpátia szavazás?

Hosszúhajú kérdése:

VV7 szimpátia szavazás?

Figyelt kérdés

Igen, én nézem. Évekig tanultam pszichológiát, és szerintem ez egy érdekes pszichológiai kísérlet arra, hogy hogyan lehet konfliktusokat kezelni, vagy generálni 0-24 órás együttéléssel, és kitűnően ki lehet elemezni a személyiségtípusokat.

Engem az is érdekelne, mi az a tulajdonság, ami szerethetővé teszi nektek a játékost. Írjatok egy nevet és egy tulajdonságot.

Kezdem én: Robin - érzékeny úriember.

( szeretném, ha nem jönnének ilyen megjegyzések, hogy jaj, de hülyeség... - ezt jegyezzétek meg magatokban, én úgy veszem, mintha leírtátok volna. Engem komolyan érdekel, hogy a mai világban milyen karakter az, aki a leginkább szimpátiát tud kelteni másokban. )

#VV7 szimpátia #pszichológiai kísérlet
2015. jan. 11. 14:41
 61/92 anonim ***** válasza:
Kiderült az igazság! Laci ment vissza :D most már lehet érvelni Zsu mellett, hhaha :D
2015. jan. 19. 08:25
 62/92 anonim ***** válasza:
Jesszus, most nézem a belevalót, az tegnap lemaradt .. Fanni nagyon brutál volt :D
2015. jan. 19. 09:33
 63/92 anonim válasza:
Attól még mert ő ment vissza ez nem az igazság..ez olyan, mintha azt állítanád, hogy a FIDESZ képviseli egész Magyarországot, mert ők nyerték a választást, mikor ez közel sincs így. Mellesleg kétszáz szavazatra nem lennék büszke. A mérleg nyelve az erdélyi Edina fan magyarok és a buta roma Laci imádók voltak. Ennyi történt. Lényegtelen, se Zsu, se Laci nem nyerhette meg ezt a játékot. Robin lesz a befutó.
2015. jan. 19. 10:52
 64/92 A kérdező kommentje:
63. abban tévedsz, hogy csak a Laci fanok szavaztak Lacira. Legalább ennyien szavaztak azok, akik csak szimplán Zsuzsát nem kedvelik.
2015. jan. 19. 17:27
 65/92 anonim ***** válasza:
Kedves 63. válaszoló, ne legyél annyira ideges ezen az egészen! Így történt, és kész, az tök mindegy, ki kinek drukkolt. Azért maradj velünk további kibeszélésre :)
2015. jan. 19. 19:09
 66/92 A kérdező kommentje:

nem térek magamhoz Zsuzsa végrendeletétől...

csak kiderült ki ő...

2015. jan. 19. 23:22
 67/92 anonim ***** válasza:
ma nem sikerült megnéznem az adást... mizu van?
2015. jan. 19. 23:39
 68/92 A kérdező kommentje:

A villalakók is kiakadtak, holnap délben, és délután 4 kor megismétlik az adást, meg visszanézheted. Röviden, Zsuzsa kiadta magát, hogy bármikor elcsábíthatta volna Denist, ha akarja. Robinnak meg azt mondta, hogy rámehet Dórira, Edinára meg akire akar...

A valódi énjét adta.

2015. jan. 19. 23:47
 69/92 anonim ***** válasza:

jajj de gusztusmentes :D

megnézem majd az rtl most-on :)

idegbajos ez a csaj, borítékoltuk :D

2015. jan. 19. 23:49
 70/92 A kérdező kommentje:

még Dóri is csak pillázott rajta.

aztán összetépték ( a végrendeletet )

Fanni meg leköpte Zsuzsa fényképét - eseménydús iszonyú trágár összefoglaló volt, egy síppal készülj fel, mert nagyon durva lesz!

2015. jan. 19. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!