VV7 szimpátia szavazás?
Igen, én nézem. Évekig tanultam pszichológiát, és szerintem ez egy érdekes pszichológiai kísérlet arra, hogy hogyan lehet konfliktusokat kezelni, vagy generálni 0-24 órás együttéléssel, és kitűnően ki lehet elemezni a személyiségtípusokat.
Engem az is érdekelne, mi az a tulajdonság, ami szerethetővé teszi nektek a játékost. Írjatok egy nevet és egy tulajdonságot.
Kezdem én: Robin - érzékeny úriember.
( szeretném, ha nem jönnének ilyen megjegyzések, hogy jaj, de hülyeség... - ezt jegyezzétek meg magatokban, én úgy veszem, mintha leírtátok volna. Engem komolyan érdekel, hogy a mai világban milyen karakter az, aki a leginkább szimpátiát tud kelteni másokban. )
nem térek magamhoz Zsuzsa végrendeletétől...
csak kiderült ki ő...
A villalakók is kiakadtak, holnap délben, és délután 4 kor megismétlik az adást, meg visszanézheted. Röviden, Zsuzsa kiadta magát, hogy bármikor elcsábíthatta volna Denist, ha akarja. Robinnak meg azt mondta, hogy rámehet Dórira, Edinára meg akire akar...
A valódi énjét adta.
jajj de gusztusmentes :D
megnézem majd az rtl most-on :)
idegbajos ez a csaj, borítékoltuk :D
még Dóri is csak pillázott rajta.
aztán összetépték ( a végrendeletet )
Fanni meg leköpte Zsuzsa fényképét - eseménydús iszonyú trágár összefoglaló volt, egy síppal készülj fel, mert nagyon durva lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!