VV7 szimpátia szavazás?
Igen, én nézem. Évekig tanultam pszichológiát, és szerintem ez egy érdekes pszichológiai kísérlet arra, hogy hogyan lehet konfliktusokat kezelni, vagy generálni 0-24 órás együttéléssel, és kitűnően ki lehet elemezni a személyiségtípusokat.
Engem az is érdekelne, mi az a tulajdonság, ami szerethetővé teszi nektek a játékost. Írjatok egy nevet és egy tulajdonságot.
Kezdem én: Robin - érzékeny úriember.
( szeretném, ha nem jönnének ilyen megjegyzések, hogy jaj, de hülyeség... - ezt jegyezzétek meg magatokban, én úgy veszem, mintha leírtátok volna. Engem komolyan érdekel, hogy a mai világban milyen karakter az, aki a leginkább szimpátiát tud kelteni másokban. )
Robint inkább sunyinak és taktikusnak nevezném, tudja, hogy simán elslisszolhat a döntőig, ha nem mutatja meg a botrányos oldalát, minden szériában volt ilyen
Zsuzsa hazug, de buta is, mert már a saját hazugságait sem tudja követni
Laci egy gyáva, megbúvó kutya
Én Edinának és Daninak szurkolok, de persze tudom, hogy ők sem tökéletesek, de várom Laci kiesését, hogy Edina visszatérjen.
Kedves kérdező, ha azok maradnak benn, akiket utálnak, akkor egy Zsuzsa-Edina párbaj hogy alakulna? Mert mindkettőnek van bőven pártolója és utálója is.
Úr isten ha belegondolok, mekkora bulit rendeznének bent, ha kiesne Zsuzsa - szinte megsajnálom. - pedig nem a kedvencem.
3. ezt a kíváncsiságból való visszaszavazást úgy kell érteni, ahogy az első kommentes is értette. Zsuzsára szavazott az első párbajban, pedig nem bírja, de kíváncsi volt a többiek fejére, ha ő megy vissza. És erre mondtam, hogy ha megint ilyen okokkal szavazzák vissza most is, csak azért hogy lássák hogy reagálnak a többiek, akkor Zsuzsát nagyban támogatják a nyerés útján, pedig nem is bírják.
Én is így gondolom, ha Edinát viszi, szerintem kinn marad Zsuzsa, mert a kiscsajnak nagyobb a szavazóbázisa, nem mintha érdekes lenne, szerintem Fanni ellen van esélye talán,a mocskos szája miatt, de nem valószínű, mert a nézők kíváncsiak a sexre, meg az otrombaságra. Én néha nem győzök pillázni. :D
Na most meg ismét Aurélión vagyok kiakadva, olyan ostoba, és sz@r műsorvezető, azt hittem a mai adásban elröhögi magát :D
viszont ha abból indulok ki, hogy a múltkori nézői szavazás kérdése az volt, hogy ki legyen a kiválasztott, akkor ott Edina és Zsuzsa is egyformán 34 százalék voltak, Fanni meg csak 20. Ebből úgy gondolom a nézők, Edinát jobban kiküldenék. Abból meg az következik, hogy Fanni a nehezebb ellenfél, hisz a nézők kevesebben választották volna ki. De ez csak ugye egy telefonos felmérés...
Fanni alapegyénisége egyébként szerethető lenne, de az az iszonyú sok trágárság rontja megítélését - nagyon kár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!