VV7 szimpátia szavazás?
Igen, én nézem. Évekig tanultam pszichológiát, és szerintem ez egy érdekes pszichológiai kísérlet arra, hogy hogyan lehet konfliktusokat kezelni, vagy generálni 0-24 órás együttéléssel, és kitűnően ki lehet elemezni a személyiségtípusokat.
Engem az is érdekelne, mi az a tulajdonság, ami szerethetővé teszi nektek a játékost. Írjatok egy nevet és egy tulajdonságot.
Kezdem én: Robin - érzékeny úriember.
( szeretném, ha nem jönnének ilyen megjegyzések, hogy jaj, de hülyeség... - ezt jegyezzétek meg magatokban, én úgy veszem, mintha leírtátok volna. Engem komolyan érdekel, hogy a mai világban milyen karakter az, aki a leginkább szimpátiát tud kelteni másokban. )
igaaaaz, de csak félig :)
azt ne felejtsd el, hogy nem mindenki nézi naprakészen a műsort, és emiatt nem is szavaznak állandóan, csak a párbajnál. pl én is múlt héten külföldön voltam , és neten néztem meg a kimaradt adásokat, ezért a rész-szavazásokon nem szavaztam. szerintem ezek csak részben mérvadóak.
szerintem sem meri kivinni Edinát, Fannit fogja, Dani ki van zárva. esetleg van még egy olyan opció, hogy Dani leveszi a lilát Laciról és akkor Zsuzsa kivinné Lacit, ebben az esetben Zsuzsa szerintem visszamenne. Aki ellen lenne esélye, az a Dóri, de őt meg nem fogja kivinni. Szerintem ha nem Lacit viszi, kiesik Zsuzsa, nagyon remélem.
Szerintem Edinában még több potenciál van, mint Zsuzsában, ő a szarkavaráson kívül nem csinál semmit, ráadásul nagyon szabálykövető. pl. egy sulis héten az lenne a legunalmasabb, ha Zsuzsa ott stréberkedne, mert azt csinálná. egy sulis héten a csínyek a viccesek, ehhez pedig Dennis, Edina, Fanni, Dani kell. Zsuzsa nem.
egyet értek :)
Dórival pusziviszonyban lettek, Szerintem Fannitól is tart Denisz miatt, Danit mégsem szúrná ennyire hátba, azt a nézők nem nyelnék be neki.
marad Edina, és ne felejtsük el, hogy Edina mondta neki, hogy vigye ki, rendezzék le.
Szerintem akárhogy lesz, vége a csajnak.
jahh, és szerintem Dani nem veszi le Laciról a kendőt, Edina kedvéért.
Későbbre tartogatja az aduászát.
azért kicsit tartok tőle, hogy kinn hagyhatja Edinát
de a szerkesztők csak nem hagyják... Edina sokkal többet szerepel, érdekesebb, de attól tartok, sokan bevették Zsuzsa önsajnáltatását
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!