Más, eredeti szinkron pártiakat is irritálnak a japán (kínai) hangok?
Figyelt kérdés
Amit csak lehetséges eredetiben nézek, kivéve az anime-kat. Egyszerűen herótom van a japán (kínai) szinkrontól. Azok a vékony vinnyogó hangok..., ááá... nembírom! Van még valaki így ezzel? természetesen anime rajongókra célzok elsősorban.2014. júl. 23. 22:49
11/14 A kérdező kommentje:
Hintalow: Meglátjuk. Egyelőre nem tudtam megszokni, na. Igaz, sok esélyt nem kapott tőlem. Talán majd egyszer :)
2014. júl. 24. 14:54
12/14 -Igazmondó- válasza:
Elsőre fura volt, szokatlan és nem is tetszett, aztán egyre inkább megkedveltem most meg szerelmese vagyok a japán lányok hangjainak. Egész egyszerüen magukkal ragadnak és elvarázsolnak. Az angol szinkron borzasztó, a magyart meg most már rosszul esik hallani. Marad a japán kizárólak, hisz csodás ^^
13/14 anonim válasza:
Énis igy vagyok vele élőnek fura volt a legelső anime amit japánul kezdtem nézni az a naruto shippuden mivel nem lett le fordítva de hála az égnek mivel talán nem is kezdtem volna el nézni elsőnek lehet hogy idegesítő és fura de ha hozzá szóksz a nyelvhez és szavak hoz meglátod hogy mennyire minőségi munkát végeznek bátran ki jelentem hogy a japan szinkronszinészek a legjobbak itt még hozzá teszem hogy maga a nyelv igen széles ezzel több szoviccet még több nevet akár képesség vagy személy név de ennél is fontosabb párbeszédet tudnak alkotni pl az angol fordítók sokszor nem tudják meg magyarázni azt a szót mivel náluk nem létezik ezért többször fére frsitják mellesleg nekem nem jön be az angol van egy két hang amit eltalaálnak de 100 ból 17-et nem beszélve hogy sokszor csak alá beszélnek érzelem és teknikák nélkül csak azt nem értem hogy sokk filmnél akár magyar angol remek szinkronszinészek vannak és hangok vannak ellenben az animék során de talán Bem is baj elvégre a fenti szövegből el magyaráztam miért jo a japanese
14/14 anonim válasza:
Nem tudom, de szerintem a német szinkron az egyik legrosszabb dolog, amit hallottam. Egyedül a Fack ju Göhtének volt jó német szinkronja a többinek meg egyszerűen szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!