Kinek hiányoznak azok a régi mesék a fox kids-röl mint pl a 402-es tanterem,3 jó barát és jerry loui élete?
Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 20:32
12/28 ..RoyalVodka..: válasza:
Hát hiányoznak..Legjobbak(L)...am lehet valahol nézni a 3jóbarát és Jerry-t.pls
13/28 ..RoyalVodka..: válasza:
ezek voltak a legjobbak.levették a képeryőről.és ilyen HÜLYE: sok sikert charlie, mickey egér,manny mester..stb..
14/28 anonim válasza:
nekem is nagyon hiányoztak,de találtam egy jó oldalt. [link] tessék,és jó töltögetést;)
15/28 anonim válasza:
Na, oda biztos benézek.:D
A 402-es tantermeset csak néha néztem, de a másik kettő (Három jó barát és Jerry, Loui élete) nagy kedvenceim voltam. Meg még bírtam az Andy, a vagányt is.:D
Ezek baromi jó rajzfilmek voltak, kár, hogy mostmár hánámontánát és hasonló szarokat adnak. Fájdalmas az a kiscsaj.:S
16/28 anonim válasza:
akiknek hiányoznak a mesék, youtubera dobtam fel néhány részt pár meséből, amik akkor mentek, feltöltés alatt folyamatosan :)
youtube.com/user/korkulus?feature=mhee
18/28 anonim válasza:
juuj Luí élete :D imádtam. meg persze azokat a régi meséket is. ilyenkor mikor rákeresek interneten mindig úgy meghatódok :'/
19/28 anonim válasza:
Én azt a mesét keresem, amelyikben 2 bogár volt a főszereplő. Egy soványabb, meg egy ducibb. Nem tudom mi a nevük, de jó lenne, ha valaki tudná a címét. :)
20/28 anonim válasza:
Rube, a csodabogár-ra gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!