Mónika show, Joshi barat - Tranvesztita Zsolti. Nektek is feltűnt?
Figyelt kérdés
Úgy kb. 1 hónapja ismerős arcot véltem felfedezni joshi műsorában, egy férfit (Zsolti), aki transzvesztita. 1 éve pedig a Mónikában szerepelt... elmondta édesapjának, hogy ő transzvesztita és így érzi jól magát, fogadja el. Az édesapja ezen nagyon kiakadt még anno. Most a joshiban ugyanúgy előadta édesapjának, hogy mi a helyzet, látszólag az apukát most nem viselte meg a helyzet.
Hogy történhet ilyen, hogy ugyanazzal a problémával szerepeljen valaki mindkét műsorban, ha az egyikben elvileg ez már le volt rendezve?
2010. jan. 21. 17:48
1/2 anonim válasza:
most neked tényleg ennyi eszed van,hogy komolyan vetted ezeket a szenny műsorokat?
2/2 anonim válasza:
nem ez az 1.és egyetlen ilyen eset..én nem nézem ezeket,mert ekkor általában DOLGOZOM...,de egyszer olvastam egy fórumot,amin ezt ecsetelték,h.milyen arcok tűnnek fel rendszeresen.+nézők között is sokszor párhuzam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!