Honnan szedik ezt a sok nyomoronc véglényt a Maunika és Józsi Barát sóba?
Figyelt kérdés
Most is megy... se fog, se agy... beszélni sem tudnak... nézik otthon és jelentkeznek? Vagy toborzás van egy kanna borért?2010. febr. 17. 17:36
1/11 anonim válasza:
Magyar átlagszínvonal. Van miből meríteni, a lakosság saccra 60%-a ezen a szinten áll.
2/11 A kérdező kommentje:
17.44 ne b@ssz :D
2010. febr. 17. 17:55
3/11 anonim válasza:
az utcán szólítgatják le az embereket. komolyan, van olyan ismim akit már megállítottak így..
4/11 A kérdező kommentje:
Gondolom ha cigány vagyok és fogatlan akkor előbb megállítanak... mert engem még sosem szólítottak meg :D
2010. febr. 17. 18:36
5/11 anonim válasza:
Azert ne hidd, hogy csak fogatlan romakat szolitanak le.Engem is szolitottak le(szinte kolyok voltam, feherboru es jol szitualt), pedig egyik jellemzo sem illik ram.3 eve ( vagy 2)a koripalyanal kertek meg, hogy adjam elo magam a Balazs showban. Regen igy mukodott. De szerintem mostmar nem.Tulontul egyforma emberek vannak a "maunikaba"...Ez nem lehet veletlen(:
6/11 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem véletlen... :S
A Balázs az inkább gyökér hülye gyerekekkel volt tele, nem romákkal... Gondolom téged is ezért szólítottak le! Már úgy értem fiatal voltál... nem hülye :)
2010. febr. 19. 20:22
7/11 anonim válasza:
nah, most gyokereztel le... koszonom(:
Persze, a fiatalokat konnyen csabitjak. Eleg a TV es a penz szot kimondani(:
A mostaniaknal mar csak eleg a penz... De rakerdeztem es nagyon sokukat becsapjak. Tehat, nem arra szerzodtek, ami megjelenik a TV-ben, ezert van az igazi meglepodes neha.
8/11 A kérdező kommentje:
20.58 és még csak meg sem vagyok lepve...
Nem gyökereztelek le :)
2010. febr. 19. 20:59
9/11 anonim válasza:
jelentkezni lehet. felvannak sorolva szerepek és te választod ki.XD
10/11 anonim válasza:
nézz körbe Mo.-on! kis országunk tele van ilyen arcokkal! sajnos...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!