Kinek hiányoznak azok a régi mesék a fox kids-röl mint pl a 402-es tanterem,3 jó barát és jerry loui élete?
Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 20:32
1/28 anonim válasza:
nekem hiányoznak, szeretek mesét nézni:(
16L
3/28 anonim válasza:
Mert minden jot eltorolnek, hogy az agymosos pokember es tuptuptup Dora gralhasson mindenhol :(((( bar a 3 jobarat es jerry az ert pihent volt, de en is szerettem:D
4/28 anonim válasza:
A Fox Kids sokkal jobb volt mint a jetix meg animax vagy mi.... nem értem miért játszanak olyan meséket amibe gyilkolják egymást....:S
5/28 anonim válasza:
Én imádtam a 402-es tantermet:( Kár, hogy nincs már. De 3 jó barát és Jerry a jetixen még volt. Loui élete, meg a viasaton, de már egyik sincs:(((((
6/28 anonim válasza:
Nekem mind három mese hiányzik,sőt még a Nyekk a macskát is sokat néztem amikor adták,na meg a Vasemberröl nem is beszélve.De ez már csak igy szokott lenni,ami jó azt igy vagy úgy de egy idő után elveszik.
7/28 anonim válasza:
Nem tudja valaki véletlenül megmondani nekem,hogy hogy hivják azt a rajzfilmet,amit még a Fox Kids-en adtak le jó régen,és szereplői: Egy sárga macska,egy fekete holló,és a gazdáik:Tutyi Mutyi,és Náncsi :D Nagyon örülnék,hogy ha valakinek beugrana valami ezekről a nevekről!
8/28 anonim válasza:
ez a mese: Wunchpunch, a varázskoktél =)
9/28 anonim válasza:
Jujj ezeket én is nagyon bírtam. Nem tudja valaki, hogy honnan lehetne részeket letölteni?
10/28 anonim válasza:
Pont ez a három volt a kedvenc mesém. Imádtam őket.:D Én még most is szívesen nézném őket. Kár, hogy már nincsenek.=/
Először örültem, hogy Disney lett a Jetixből, de most már egyáltalán nem, mert így egy csomó mesét nem játszhatnak rajta, mert azok nem Disney-k. Amikor meg még Fox Kids volt az volt a legjobb.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!