Miért szűnt meg a Viva Tv a Digiben?
Nem tom mit fikázzátok itt ennyien a vivát.
Ízlések és pofonok.
Én is nagy viva rajongó vagyok,és nem tom mi lesz velem interaktív meg egyebek nélkül.
Mivel hogy én is Digitvés vok.
És aki sokat néz egy bizonyos csatornát azt persze hoyg érzékenyen érinti.
Én totál kibuktam:/
Társaságunk, az MTV Networks International hosszú időn keresztül tárgyalásokat folytatott az RCS-RDS cégcsoporttal (közismertebb nevén Digi TV-vel) a magyar Music TV, Comedy Central illetve VIVA csatornák elosztását szabályozó szerződések megújításáról. Az elmúlt évben tett minden igyekezetünk ellenére sem eredményeztek azonban ezen tárgyalások mindkét fél által méltányosnak tekintett megállapodást, és emiatt a fent nevezett csatornák 2010 január 8-at követően előreláthatólag nem lesznek elérhetőek a Digi TV műholdas és kábeltévé előfizetők számára. Az MTVNI természetesen csalódott a történtek miatt, és biztosítani szeretné nézőit arról, hogy mindent megtesz a helyzet mielőbbi, megnyugtató rendezése érdekében és továbbra is megállapodásra törekszik az RCS-RDS cégcsoporttal.
Mindeközben csatornáink továbbra is megtalálhatók a Sat TV, a UPC Direct, a Hello HD, az Antenna Digital és csaknem minden magyarországi kábelszolgáltató kínálatában.
Ez találtam...:S
Annyira szánalmas... Akinek ennyire hiányzik az a szar viva meg MTV mennyen le a sarki kábelszolgáltatóhoz vagy a 2 sarokkal arrébb lévőhöz és kösse meg ott a szolgáltatását és láss csodát egyből van Szennyadó a Viva és MTV!
Csak gratulálni tudok... kissé elvannak magukkal szálva... Nemtudom minek kérnek csillagos egeket érő díjat hogy nézhessük őket... Jól tette a digi hogy lépett.. Legalább nem olyan szar mint a UPC... az még egy külön szám.
Sziasztok!
Az a probléma,hogy évek óta fizetek elő a Digi-nek és semmilyen tájékoztatást nem kaptam.
A szolgáltatót a tv csatornák alapján választ az ember.....amennyiben nincs a megfelelő csatorna tovább kell lépni.Az meg,hogy kinek mi tettszik,azt hagy döntse el mindenki maga.Nekem hiányzik a kiesett 4 adó,így ha nem lesz újra,váltani fogok.A pénzemért azt kapjam amit szeretnék.Ne variáljanak kedvükre.
"A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
egyébként mi az hogy lépjek túl rajta? nem tudom mit szólnátok, ha a kedvenc csatornátok megszűnne, én szinte semmi más csatornát nem néztem ezen kívül, mert mindenhol a politikáról van szó és az eszméletlen népbutításról. a viván meg csak jó zenék mennek."
A Viva is csak népbutítás és aligha megy rajta értelmes szám. ;) Szóval jó zenék?! - Amikor oda kapcsolok a Disney Csatornához mintha a Vivát nézném. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!