Hol lehet az RTL és a VIVA Tv-t elküldeni a jó k**** anyjába?
Viva - zenei adó lenne (mikor indult még az is volt: Top tv->Z+->Viva), csak éppen zene nincs rajta, ha mégis, akkor is a tiniknek. Egyébként valami reality faszs*gok mennek rajta.
RTL - Semmi normális, ami az lett volna az is szétvagdosva, reklámokkal teletűzdelve. Tele van bakival az egész. (a híradóban a múltkor valakit villamosnak hívtak)
ne nézd őket, én sem teszem
nézd a Discovery-t, az még normális
Amúgy a Z+ az tényleg jó volt. Csak zene ment szinte, abból is jók (mondjuk az egy jobb kor is volt) ez a mai Viva tényleg egy nulla szánalom ahoz képest. Régen volt német Viva, az is nagyon jó volt. Nekem a mostani Viva be sincs programozva a tv-n.
Én csak azt nem értem, hogy a Viva Tv miért létezik még? Ugyanis tele vannak tévhitekkel, kacsa hírek tömkelegét hajtogatják, tájékozatlanok, és mindezt a tinik be is veszik.
Komolyan mondom, én sokkalta tájékozottabb vagyok még azokkal az előadókkal kapcsolatban is, akiket nem kedvelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!