A VV szavazásnál smsben ékezetesen kell elküldeni a nevet?
1799: ANIKÓ
Ezt kell elküldened! :D
"Csak, hogy tudjátok érdemes-e szavazni:
Az RTL-nél dolgozik egy volt osztálytársnőm, része volt a díszlettervezésben és most is kisebb irányítóként van jelen. Ott már köztudott, hogy Éva nyeri a mai párbajt. Gyorsan kiszivárognak az infót. Eleinte békén hagyják a szavazást, ha nem túl nagy a különbség; majd ha kell, akár a képek megmutatásával is Évát hozzák ki győztesnek, és persze Anikót is jól megfizetik kárpótlás gyanánt.
A fináléban úgy tűnik, hogy nem akarnak csalni. Talán, mert minden a terv szerint alakult.
Gondolom, most lehurrogtok, mint a Jerzy párbajnál, de mégis nekem volt igazam ott is :) "
13:54
Nekem meg a Rubin Kristóf az uncsitesóm és azt mondta,hogy Anikó fog nyerni!
Nekem meg azt mondta a Szerencs Zrt főfejese, hogy jövő héten az én számaimat húzzák ki a hatoslottón. Remélem nem vert át, különben jaj neki!
Ugyan már gyerekek, szerintetek van alapja akármelyik mendemondának is? Persze, tuti az Éva nyeri, mert az Anikó számára már lefoglalták a szobát, és persze, tuti az Anikó nyeri, mert Évárt holnaputántól leszerződtették a mittudoménmelyik csatornához, és tuti, Éva nyeri, mert azt mondta az unokatesód, és tuti, az Anikó nyeri, mert valaki más unokatesója tudja ezt biztos forrásból...
Ejhh...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!