Miért szűnt meg a Viva Tv a Digiben?
sajnos már nem lesz se Viva se Mtv... helyette két másik zene csatorna lett, de egyik sem magyar.
én azért szerettem mindkét csatornát, mert itt magyar műsorok mentek. ezeken a román zene csatornákon legalább jó zenék mennek.
de hiányozni fog a két csatorna.. :(
átmegyek a szomszédba tv-t nézni.. xD
köszi a válaszokat:)
egyébként mi az hogy lépjek túl rajta? nem tudom mit szólnátok, ha a kedvenc csatornátok megszűnne, én szinte semmi más csatornát nem néztem ezen kívül, mert mindenhol a politikáról van szó és az eszméletlen népbutításról. a viván meg csak jó zenék mennek.
Képzeld el, megszűnt a kedvenc csatornám viva-val együtt, a comedy central.
És?
Túl vagyok rajta, nem leszek öngyilkos.
Az volt az egyetlen csatorna (meg ritkán az MTV ami szintén megszűnt) amit néztem, így már be sem kapcsolom a tv-t (néha még a discovery miatt).
És csak jó zenék mentek?
Nem láttam még olyan zenét, amit ne hallottam volna már annyiszor, hogy ne untam volna meg egy életre.
Ugyanazt a klippet hányszor adják le naponta, 90-100?
Ha meg annyira szereted azokat a zenéket töltsd le, és akkor naponta 200-szor is meghallgathatod.
én nem mondtam, hogy öngyilkos leszek, csak egyszerűen k*rvára összejött minden, elba*szódott a laptopom, ellopták a telefonom és most ez is.
és nem a zenék miatt, hanem a VJ-k, Viva Chart Show, Club Rotation... és ilyenek nincsenek azon a két xar román csatornán...
K.rva sz.ar a elcseszett életed!:)
Tönkre ment a laptopod és a telefonod, mi? Most meg már Viva sincs - azaz nem tudsz TVt néznu - bozalmas. Micsoda tragédia! Remélem netezni se fogsz tudni :D Anyád, meg apád segged alá rak mindent te meg itt vered a nyálad.
VIVA-ba csak az interaktív volt jó NÉHA, meg a megálló NÉHA.
Valamikor lehet nevetni a hülyéken, de ha már annyira nevetni akarsz nézz vígjátékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!