Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért mondják egy csomóan,...

Ágoston Noémi kérdése:

Miért mondják egy csomóan, hogy Hatsune Miku félelmetes?

Figyelt kérdés

Aki nem ismeri, Miku egy japán vocaloid, akinek a hangját számítógépes technikával oldották meg.

Egy koncertfelvétel: https://www.youtube.com/watch?v=GBucCNH78q4

Nagyon-nagyon szépen megkérem, hogy csak olyan válaszoljon, aki emberi módon tud véleményt alkotni, és nem az lesz a válasza, hogy "ezek a japánok betegek, az összeset ki kéne irtani" hanem ha tényleg ijesztőnek tartja Mikut, akkor meg tudja mondani, hogy miért. Szerintem nem ijesztő... Max az a durva benne, hogy a technológia már ilyen szinten van, de ettől nem kéne félni. Szerintem. Vélemény, főleg kívülállóktól?

2014. júl. 14. 00:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ijesztőnek személy szerint nem, inkább csak nyugtalanítónak találom, de szerintem az benne a félelmetes, ami egy androidban, tehát humanoid robotban is lenne. Humanoid, látszatra mozog, beszél, mint egy ember, szinte már olyan, mintha élne. Szóval egy "mesterséges életformára" emlékeztet.
2014. júl. 14. 11:11
 2/11 xMazsolax ***** válasza:
én még sose hallottam h valaki azt mondta volna h félelmetes:o mondjuk van benne valami hm mindenesetre én imádom:D^_^
2014. júl. 14. 13:43
 3/11 A kérdező kommentje:
láttam egy videót, amiben gyerekeknek mutatták meg, és az összes ott szörnyülködött, hogy ez milyen borzasztó, meg félelmetes...
2014. júl. 14. 14:10
 4/11 A kérdező kommentje:
várjunk! most látom, hogy ki van vetítve oO legalábbis egy másik koncertfelvételen látszik a vetítőgép fénye...
2014. júl. 14. 15:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Amit belinkeltél, azon egy háló szerű vászonra van kivetítve. Ez annyira még nem is nagy :) Én azokat a koncerteket szeretem (Budokan-t például teltházasra töltötte Miku), ahol füstgépet használnak, és hologram technikát alkalmaznak :D Az sokkal, de sokkal jobb :)
2014. júl. 14. 17:55
 6/11 anonim ***** válasza:
61%

Nos akik szidják hogy nem személy, azoknak egyszerűen nem tetszik a keleti zene, és ők az AKB48at is szidnák más okok miatt szerintem.

Nekik úgy szoktam magyarázni, hogy szerintem nem személytelenebb mint bármelyik hangszer nélküli zene (pl techno-dubstep ilyenek ... azokat meg én nem bírnám hallgatni) tehát úgy kell érteni, hogy az énekhang is egy hangszer, és vele ki lehet énekeltetni olyan hangokat-ritmusokat is, amit emberek nem tudnának.

Most az hogy egy zene valakinek tetszik valakinek nem az mindig is így volt ... bár mintha manapság kiéleződne a helyzet, az internetnek hála.

2014. júl. 16. 19:06
 7/11 anonim válasza:
100%

Szia!

1. Szerintem ez egy természetes emberi reakció. Általában ha az ember találkozik egy számára eddig ismretlen dologgal, először megijed. (Pl. ha szembejönne veled egy képzeletbeli lény nem azt mondanád rögtön: hú, ez szuper!)

Kevesen vannak akik elsőre elfogadják a tényt, hogy számítógéppel már létre lehet hozni ilyen dolgokat.

2. Aki először meghalja a japán beszédet, éneket, az egy kukkot sem ért belőle. (Velem is ez volt)

3. Az emberek azt szokták meg, hogy a koncerteken szintén emberek állnak a színpadon. Elég furcsa, hogy egy több mint 2 méteres, zöldhajú, nem teljesen emberi arcú lány énekelget ráadásul ilyen magas hangon.

4. Ez csak a személyes véleményem, de rakhattak volna egy kicsit világosabb háttért is, és nem kellett volna fénylő csillagokat rakni a lábához.

(Bár én szeretem a japán dolgokat, de egy kívülállót valószínűleg ilyen fajta dolgok zavarnak.)

2014. júl. 17. 12:11
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nem félelmetes :) Mondjuk én inkább Rin fan vagyok xd

Persze furcsa lehet koncerten egy anime figurát látni, én biztos elmennék ha itt lenne :DD

Mondjuk attól lehet félelmetes mondjuk hogy bazinagyba van kivetítve :)

2014. júl. 20. 21:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Félelmetes?! Kizárt! Kicsit sem ijesztő. Bár elég szokatlan és elsőre kicsit furcsa, de meg lehet szokni. Személy szerint én Luka fan vagyok, de Hatsune Miku zenéit is szeretem.
2014. dec. 26. 10:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Mert ,,a robotok átveszik az uralmat a világ felett".
2015. márc. 24. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!