Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Sokan mondják hogy nincs...

Sokan mondják hogy nincs igényes műsor a tévécsatornákon, akkor miért nem olvasnak inkább könyveket?

Figyelt kérdés

Mert én szerintem nem fog javulni a minőség.

Egyre alacsonyabb lesz a színvonal mint pl: ma lesz Balázs és Vadon Jani műsora.

A tévé nem arra lett kitalálva. hogy bővüljön a világnézetünk hanem csupán csak "szórakozás".

Akik fanyalognak hogy nincs értelmes műsor, vagy nagyon kevés, akkor miért nem kapnak fel inkább egy könyvet és olvasnak.

2013. okt. 13. 08:20
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem is igénytelen a tévé. És nem is nézem. Eltaláltad, olvasok helyette. És sakkozok. De továbbra is egy igénytelen szennynek tartom a tévéműsort. Na erre varjál gombot!
2013. okt. 13. 09:27
 2/9 anonim válasza:
Én is gyűlölöm a tv-t. És én is inkább olvasok helyette. Bár azzal nem igazán értek egyet, hogy csupán csak szórakozásra lett kitalálva. Úgy gondolom, lehet egy ismeretterjesztő műsor is szórakoztató.
2013. okt. 13. 15:25
 3/9 A kérdező kommentje:

Pontosítok:elsősorban szórakoztatásra lett kitalálva.

Az ismeretterjesztő műsorok amik általában 50 percesek, azt meg 5 perc alatt is el lehetne mondani a lényegét.

2013. okt. 13. 15:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Én se sűrűn nézek tévét, és igaz, hogy sok igénytelen műsor van, de szerintem csak jól kell megvélogatni, hogy mit nézzen az ember. Olvasni sem szoktam, mert a könyvek meg pénzbe kerülnek. A könyvtári tagságért is fizetni kell, igaz nem olyan egetverő összeg, de én otthonülő típus vagyok, nem szívesen járnék rendszeresen könyvtárba. Amúgy az ismeretterjesztő műsorokban az a jó, hogy olyan élőlényeket, tájakat láthatsz, amire élőben lehet hogy sosem lesz lehetőséged.
2013. okt. 13. 21:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Én szinte már az összes könyvemet elolvastam... de attól még szükségünk van a tv-re, mint alternatív szórakozás. Az már más tészta, hogy amit leadnak az egy kalap sz×r, de ezt csatornája válogatja.
2013. okt. 14. 12:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy mire lett kitalálva már csak biznisz az egész... A filmek is egyre ótvarabbak és igénytelenebbek, a tv műsorok is azok... De még mindig a legdurvább az, hogy ERRE VAN IGÉNY!! Éjjel Nappal Budapest??? Azt még az emberek csodálkoznak, hogy mennyi hülye ember van... Közben meg már ebből lerí a dolog.
2013. okt. 16. 14:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is főképp olvasok. De ha nagyon megválogatom vannak még értelmes műsorok. Főleg spektrum, national g., ilyeneket szoktam nézni (sorozatokat inkább netről)
2013. okt. 19. 23:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Olvastam erről egy cikket, és 3 dolog maradt meg bennem erről.

1, Az emberek lustábbak. Egy könyvnek nekiállni nehezebb, mint benyomni a tv-n az ON-t és csak bámulni.

2, Kevesebb a fantáziájuk. A könyvben nincs vizuális inger, csak az ember képzelete. A tv meg megadja ezt.

3, A fiatalok nagy része közt nem menő. Amerikában csináltak egy statisztikát, és valami durva számot hozott ki, hogy a fiatalok igen nagy százaléka szégyellné, ha olvasáson kapnák.

Amúgy szerintem is elég sok gyenge minőségű műsor megy, de azért lehet jókat is találni.

Én pl. szeretem a meséket, örök gyerek maradtam. Elnézem a természetfilmeket, ismeretterjesztőket is. Meg pár csatornán azért mennek elég jó műsorok (Viasat 3-6, Film+). De olvasni is szoktam.

És épp most néztem meg a Film+-on A harcosok klubját! :)

2013. okt. 23. 03:06
 9/9 anonim ***** válasza:

Én a magam részéről azt is hozzátenném ahhoz a cikkhez, hogy nemcsak a lustaság játszik közre, hanem az is, hogy egy fárasztó munkanap után, amikor az ember este beesik a fotelbe, valami olyan kikapcsolódásra vágyik, ami nem annyira fárasztó szellemileg, mint az olvasás.

A másik, hogy az emberek ilyen nehéz gazdasági időkben a szórakozáson, kultúrán spórolják a legtöbbet. A könyveket pedig meg kéne venni, míg a tévézés nem kerül pénzbe. Feltételezve, hogy már van tévékészüléked és az ingyenes csatornákat fogod.

2013. okt. 25. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!