Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » X-faktorban néha azt mondják...

X-faktorban néha azt mondják lehet beszélni élőben a versenyzőkkel, vagy valami ilyesmit, tényleg lehet azt?

Figyelt kérdés
Vagy lehet félreértem és arra a chatra gondol az rtles X-faktor oldalon, ahol a többiekkel akik nézik a műsort és az oldalon vannak, azokkal lehet chatelni, a versenyzőkkel szerintem sehogy nem lehet. Ha azt mondják, akkor miért, ha nem lehet?
2013. okt. 26. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:
A chatre gondol. Az is élő, hiszen ott van és válaszol.
2013. okt. 26. 20:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja most látom, hogy azt írod ott csak a többiek vannak, nem a fellépők. Gondolom akkor egy másik chatről van szó, vagy néha fellépnek ők is. Legközelebb figyeld meg, hogy mit mond és kész.
2013. okt. 26. 20:33
 3/4 A kérdező kommentje:
De ott nem a versenyzőkkel lehet beszélni
2013. okt. 26. 20:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Az úgy kamu ahogy van, oké hogy a versenyzőktől is lehet kérdezni, de annyi a lényege hogy van ott valaki aki irkál helyettük ha egy versenyző éppen ráér odapillant mondd valamit és ennyi. Ezt nem kell elhinni hogy igaz, én adás közepén akár fellépnék, akár nem el küldeném őket a halálba akik még ott pluszba fárasztanának. Ez csak logika kérdése.
2013. okt. 28. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!