Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért tűnt el a Viva csatornám?

Miért tűnt el a Viva csatornám?

Figyelt kérdés
Kezdettől fogja sima alapcsomagunk van.A szolgáltatót nem tudom sajnos, de karácsony óta nincs Viva csatornám! Nagyon elkeserít, hisz jóformán csak azt néztem. Nem váltottunk sem csomagot, sem szolgáltatót,és megnéztem a csomagunkhoz tartozó aktuális csatornalistát, és szerepel rajta a viva! Több ismerősömnek is eltűnt, szolgáltatótól függetlenül. Viszont, ők vissza tudták állítani. Többször kerestem, de egyszerűen nincs! Mi lehet vele? Hiányzik:(
2010. jan. 7. 22:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha jól emlékszem valamelyik szolgáltató felbontotta velük a szerződést. És ha minden igaz a magyar MTV zenecsatornával is.

Én örültem neki (:

2010. jan. 8. 01:32
 2/4 anonim ***** válasza:

DIGItv-s vagy?

akkor ezért.meg az MTV,TV6,Comedy Central is eltűnt-más van helyettük.

2010. jan. 8. 08:03
 3/4 Bogsy válasza:
Mi is Digisek vagyunk, és eltűnt a Comedy Central, a Nickelodeon, a Discovery Science és a Viva... Mi fel szoktuk írni egy lapra, h hanyas csatornán mi van, és azt (nem tom pontosan) kb. évente "ellenőrizzük", h ugyanaz-e. Viszont mi még találtunk új csatornákat is. Pl azelőtt nem volt az Investigation Discovery.
2010. jún. 29. 09:29
 4/4 anonim ***** válasza:
én népfrontos vagyok. és nekem sincs vivám. akkormost mivan ?
2010. júl. 12. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!