X-faktor! Csak nekem tűnt fel, hogy Gergő és Vera folyamatosan együtt vannak? Járnak?
Figyelt kérdés
Főleg a webkamerán látszott, hogy Vera simogatja Gergő lábát, fogták egymás kezét stb.2011. okt. 15. 22:48
1/11 anonim válasza:
nekem nem tűnt fel :) sztem nem járnak, de biztos cukik voltak :)
4/11 anonim válasza:
nem vettem még észre de nagyon jók lennének együtt
mindkettőjüket szeretem és jó fejnek tartom
5/11 anonim válasza:
Szerintem nem járnak. Ha megnézed a második képen, Gergő a mellette ülő nem tudom kivenni, hogy kinek is fogja a kezét. Szerintem csak az izgalom miatt, ez meg eddig minden versenyben előfordult, hogy fogták egymás kezét. :)
7/11 anonim válasza:
Nem tudom ki volt az, de most berémlett egy olyan jelenet, hogy amikor választották ki szerintem már az élő adásra, vagy még előtte az embereket, akkor ugye egy külön szobában találkoztak, és egy pasi kinyitotta az ajtót, mindenki odarohant hozzá, aztán kicsit hátrébb mentek a többiek, utat engedtek Verának, és aztán ott ölelkeztek, többiek meg nézték őket. Nekem az nagyon úgy tűnt, mintha már lenne valami köztük, és a többiek tudnának róla, de nem tudom már, hogy melyik pasi volt az..:/ Esetleg vissza lehetne nézni.. Na majd ha lesz időm.
8/11 anonim válasza:
Nem utolsó!! nekem is feltűnt az élő adás előtti részben az hogy ölelkeznek .Úgyhogy nem csak képzelődtél :)
9/11 A kérdező kommentje:
Mindjárt linkelem :)
2011. okt. 19. 15:11
10/11 A kérdező kommentje:
2011. okt. 19. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!