Lehet hogy nem segitett a kúp, krém, gomba elleni tabletta sem együtt? Vagy borotválom magam és azért érzem folyamatosan hogy mintha viszketnék?
3 napos kúrát irt a doki és két tablettát is bevettem már ami eddig mindig segitett, ugyanis gyakran van gombám és ezért irt a dokim tablettát is.
Csak már megőrülök komolyan, azóta is kenem magam, már egy hete és még mindig érzek valamit, csak pont ez az hogy nem tudom hogy lehet a borotválás miatt érezhetem?
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:00
Ez igaz, de én meg koszosnak érzem magam és izzadtnak ha nem borotválom le.
Mikor nem borotváltam magamat akkor is sokszor előjött úgy hogy kizárva hogy azért van gyakran mert borotválom.
Valaki egyszer emlitette hogy próbáljam ki a sima fehér jogurtot hüvelybe. Nos utolsó reményemként ma kipróbáltam és komolyan jobb lett. Remélem igy is marad és nem megint doki lesz a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!