Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ti örülnétek így pár év után...

Ti örülnétek így pár év után egy 11. évadnak a csillagkapuhoz?

Figyelt kérdés
Ami kb ott fejeződne be ahol az előző, új ellenfelek stb, vagy szerintetek már nem lenne olyan izgalmas mint régen?
2014. ápr. 9. 09:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem érdekelne már, mert a már így is unalmas, elnyújtott volt. A végét már nagyon összecsapták.
2014. ápr. 9. 09:33
 2/7 anonim ***** válasza:
49%
Nem, azt már bőven túlnyújtották így is. Annak viszont örülnék, ha a Universe-t folytatnák. Több volt benne a potenciál, mint az Atlantisban.
2014. ápr. 9. 09:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólóval. Az SGU-ból megnéznék még pár évadot...

(Őszintén szólva nekem az eredeti Stargate sorozat egyáltalán nem tetszett.)

2014. ápr. 9. 10:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Egy új sorozatot szívesen megnéznék, ami a távoli múltban játszódik és a lidércek/goauldok a főszereplők.

Ha az sg 1-et akarnák folytatni akkor be kéne hozni egy új ultra fejlett fajt a semmiből.

atlantis ott van a földön, megkapták az asgardok összes tudását, kinyírták a felemelkedett orit, elpusztították a replikátorokat, kaptár hajókat is könnyedén robbantgatják.

2014. ápr. 10. 20:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Meg kell mondanom, hogy az Igazság ládája jó kis befejezés volt. A Continuum elment. Viszont az Atlantisz meg ez az amaz... már csak ilyen ... Nyújtogatás volt. Már nem volt z igazi.

Én spec még most is nézem a SG-1 et néha, akkor is ha az egészet kivűlről fújom

2014. júl. 7. 03:51
 6/7 anonim ***** válasza:

" Nem, azt már bőven túlnyújtották így is. Annak viszont örülnék, ha a Universe-t folytatnák. Több volt benne a potenciál, mint az Atlantisban. "

én szerintem meg az universe volt a csillagkapu szégene. És nem csak én gondolom így. a 2. évad után azért kaszálták el, MERT NEM ÉRDEKELT SENKIT, mivel sz@r volt.

,,Egy új sorozatot szívesen megnéznék, ami a távoli múltban játszódik és a lidércek/goauldok a főszereplők. "

Inkább a lidércek. A goauldokat már legyőzték. A lidérceket viszont még nem!

,,atlantis ott van a földön"

Igen, ez pont nem a legjobb befejezés. Ahonnan ugyanis atlantis jött ott - elvileg - egy galaxisnyi ember maradt magára egy rakat lidérccel.

2014. szept. 28. 12:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem a csk-ba az első négy évad tetszett igazán....
2014. dec. 13. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!