Ti örülnétek így pár év után egy 11. évadnak a csillagkapuhoz?
Egyetértek az előttem szólóval. Az SGU-ból megnéznék még pár évadot...
(Őszintén szólva nekem az eredeti Stargate sorozat egyáltalán nem tetszett.)
Egy új sorozatot szívesen megnéznék, ami a távoli múltban játszódik és a lidércek/goauldok a főszereplők.
Ha az sg 1-et akarnák folytatni akkor be kéne hozni egy új ultra fejlett fajt a semmiből.
atlantis ott van a földön, megkapták az asgardok összes tudását, kinyírták a felemelkedett orit, elpusztították a replikátorokat, kaptár hajókat is könnyedén robbantgatják.
Meg kell mondanom, hogy az Igazság ládája jó kis befejezés volt. A Continuum elment. Viszont az Atlantisz meg ez az amaz... már csak ilyen ... Nyújtogatás volt. Már nem volt z igazi.
Én spec még most is nézem a SG-1 et néha, akkor is ha az egészet kivűlről fújom
" Nem, azt már bőven túlnyújtották így is. Annak viszont örülnék, ha a Universe-t folytatnák. Több volt benne a potenciál, mint az Atlantisban. "
én szerintem meg az universe volt a csillagkapu szégene. És nem csak én gondolom így. a 2. évad után azért kaszálták el, MERT NEM ÉRDEKELT SENKIT, mivel sz@r volt.
,,Egy új sorozatot szívesen megnéznék, ami a távoli múltban játszódik és a lidércek/goauldok a főszereplők. "
Inkább a lidércek. A goauldokat már legyőzték. A lidérceket viszont még nem!
,,atlantis ott van a földön"
Igen, ez pont nem a legjobb befejezés. Ahonnan ugyanis atlantis jött ott - elvileg - egy galaxisnyi ember maradt magára egy rakat lidérccel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!