Dexter 8. évad hamarosan kezdődik! Mi lesz, mit vártok, milyen befejezésnek örülnétek?
Nagyon várom, úristen!!! Szerintem elég durva lesz ez az évad! Ahogy az előzetesből láttuk, Debra elég keményen elkezd csúszni a lejtőn: pia, drog...
Egyébként szerintem is meg fog halni Dexter... aminek persze nem örülök... de elég valószínű egy ilyen befejezés....
Hmm...
Debra igen, sajnos eléggé lecsúszik, drogozik, piál, stb... Ki tudja mi lesz vele is.
Dexter. Én szerintem megfog halni. Nagyon szomorú leszek, ha így fog történni, de szerintem így tudják csak lezárni a sorozatot. Hisz a sötét utasa folyamatosan vezérli és nem tudja megállítani. Hozzáteszem majdnem minden trailer arra hajazz, hogy tényleg befog következni a vég neki. Például az egyik rövid trailernek a legvégén egy folpack betekerve fekszik az asztalon. Illetve van egy másik trailer is, ahol egy képet éppen befejez, majd feltesz a falra, közben hátrajön a kamera és egy egész szoba tele képekkel a falon, rajtuk az áldozatokkal mutatja. A végén megfordul a feltett kép előtt, mosolyog egyet, pont úgy, hogy beleillik a feltett kép keretébe, aztán elsétál onnan és egy üres kép van ott, ami csupán véres. Jajj, meg ne halj Dexter Morgan!!! :(
Nem ide tartozó kérdés: Csak engem irritál ez a Quinn fickó? :D :D
Én is nagyon várom a 8. évadot, imádom a Dextert!
Ha nem lesz happy end, akkor szerintem inkább haljon meg, minthogy börtönbe kerüljön. Stílusosabb befejezés lenne.
Én most tavasszal kattantam rá a Dexterre, a tvben néztem a Lumenes részeket és nagyon megtetszett. Szóval most nézem az elejétől kezdve az összeset, sietek, mert szeretném nézni a 8-ik évadot én is, de így még nem akarom, hogy egy csomót nem láttam még.
Én valahol olvastam olyat, hogy pont Debra lesz az, aki lelövi Dextert. Nagyon azt sugallják, hogy meg fog halni Dexter, igazából ha nem hal meg, akkor is kellene valaminek történnie vele, hogy le lehessen zárni a sorozatot. Ha életben hagyják vagy nem derül fény az igazságra, akkor akármennyi évadot lehetne még csinálni. Szóval sajnos tuti, hogy valami rossz fog történni Dexterrel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!