Dexter 8. évad hamarosan kezdődik! Mi lesz, mit vártok, milyen befejezésnek örülnétek?
Figyelt kérdés
Bármit írhattok,ami eszetekbe jut az új évaddal kapcsolatban, Debra, Dexter sorsa, hogyan alakulhat?2013. máj. 27. 20:21
12/13 anonim válasza:
Az biztos, hogy valaki meg fog halni a végén sajnos, talán Deb, talán Dexter, de remélem nem Harrison!
13/13 anonim válasza:
Hát nem tudom.A 8.-ból megnéztem az első 3 részt, nekem még az sem elképzelhetetlen, hogy kiderül, valójában nem is pszichopata.Egyre több érzelmet mutat, ami nem illik egy pszichopata szerepébe.Fene tudja.Mindenesetre érdekes fordulat a filmben ez a doktornő.Én nem "nyírnám ki", de a börtönt se tudnám neki elképzelni.Fogalmam sincs igazából.Valami olyanra gondolok, hogy a sötét utasával való harcban ő kerekedik felül és eltűnik az életéből, bár ez tudom, hogy elés valószínűtlen, meseszerű.Viszont amennyit már fejlődött a 7 évad alatt...talán nem kizárt.Bár gondolom valami sokkoló, drasztikus befejezés lesz, végülis eddig se volt unalmas a film, pedig már a 8. évad megy, ilyenkor már el szokták veszteni a sorozatok az érdekességüket, mégis mindig tudják fokozni, sokkolni az embereket a Dexterrel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!