Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Dexter 8. évad hamarosan...

Dexter 8. évad hamarosan kezdődik! Mi lesz, mit vártok, milyen befejezésnek örülnétek?

Figyelt kérdés
Bármit írhattok,ami eszetekbe jut az új évaddal kapcsolatban, Debra, Dexter sorsa, hogyan alakulhat?

2013. máj. 27. 20:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
szerintem deb fogja lelőni
2013. júl. 12. 16:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy valaki meg fog halni a végén sajnos, talán Deb, talán Dexter, de remélem nem Harrison!
2013. júl. 12. 18:10
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom.A 8.-ból megnéztem az első 3 részt, nekem még az sem elképzelhetetlen, hogy kiderül, valójában nem is pszichopata.Egyre több érzelmet mutat, ami nem illik egy pszichopata szerepébe.Fene tudja.Mindenesetre érdekes fordulat a filmben ez a doktornő.Én nem "nyírnám ki", de a börtönt se tudnám neki elképzelni.Fogalmam sincs igazából.Valami olyanra gondolok, hogy a sötét utasával való harcban ő kerekedik felül és eltűnik az életéből, bár ez tudom, hogy elés valószínűtlen, meseszerű.Viszont amennyit már fejlődött a 7 évad alatt...talán nem kizárt.Bár gondolom valami sokkoló, drasztikus befejezés lesz, végülis eddig se volt unalmas a film, pedig már a 8. évad megy, ilyenkor már el szokták veszteni a sorozatok az érdekességüket, mégis mindig tudják fokozni, sokkolni az embereket a Dexterrel:)
2013. júl. 17. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!