SzJG-fanok ti is örülnétek egy újabb kötetnek ami Cortez szemszögéből írja le a történetet?
Szerintem Cortez nem olyan naplóírós fajta. :D
Jó, ha egy hónapban egyszer írna... Egyébként, mielőtt lenne még egy ilyen, hogy "juj és xy szemszögéből?" válaszom:
Virág: Szerintem a naplóját elárasztaná a cuki kisállatok jellemzése, és a rövidítésektől nem értenénk semmit. :D
Kinga: Elképesztően sokat írna a nők jogairól, sarkvidék megmentéséről stb. stb.
Ricsi: Ömmm... Ő sem egy naplóírós fajta, Korn dalszövegek, helyesírási hibák... :)
Cortez: Mint írtam... :)
Gábor: Nem igazán szerves része a Szent Johanna giminek MÉG, és ez nagyon fontos, hiszen a könyv eleve ezen alapul. :)))
Zsák: Flöra, Párizs, receptek, jójáték... nem lenne valami érdekes.
Zsolti: Szomszédok, különböző muhahaha típusú bejegyzések, és igen. Ő sem egy naplóírós fajta.
Dave és Macu: Ők inkább a netes blogot választják, de senki sem értene semmit a tech-nyelven íródott szövegből.
Andris és Robi: Nekik valami "ahhh, jó nő" nyáladzásaik lennének, és Ők sem valami nagyon naplóírósak, hiszen az szerintük "tré".
Arnold: Továbbá sem értenénk belőle semmit, mivel túl művelt írása lenne. :D
Edina: Szerintem senki sem akar a "pasizásairól" olvasni.
Tami: "Ő az iskola "svájca"". (Szent Johanna gimi 8.)
Karcsi: Hagyjuk. :DDD
Peti: Ő később került, és nagyrészt nem igazán szerepel.
Flóra: Ő is csak később jelent meg.
Kata: Gótos lenne. Nagyon. Ő is később került szerepbe
Máday: Azt se értem minek írtam ide... :D
Kitti: lásd: Edina.
Berni és Judit: később kerültek szerepbe.
RENI A "LEGNORMÁLISABB" MINDKÖZÜL, AKI ALAPJÁN MEGISMERHETJÜK A SZENT JOHANNÁT, HISZEN A REGÉNY ALAPJA ÉS CÍME IS EZ: A SZENT JOHANNA GIMI!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!