Szerintetek lesznek új POV karakterek a The winds of winter-ben? (Trónok harca) És ha igen, kiknek örülnétek?
Szerintem biztos hogy lesznek és tuti biztos hogy az új POV karakter egyike az Éjjeli Őrség egy tagja lesz. Illetve nem biztos, de olvastam valahol.
Én személy szerint a Ser Jorah Mormont POV-nak örülnék a legjobban :)
Nagyon szeretném ha összejönne Danyvel. Engem valahogy teljesen meghatott a Dany iránt érzett szerelme és bár Dany nem úgy érez iránta, mint a férfi ő iránta, de ez még kialakulhat.
Myrcella szálnak is örülnék, mert megkedveltem a kislányt, viszont a Shireen (Stannis kislánya) szált is örömmel fogadnám.
Melisandre is érdekes és bár neki alapból van külön fejezete, de nagyon kevés...ha jól tudom egy vagy kettő volt nem is emlékszem már...lehetne több.
Egy volt neki. :-)
Mormont tényleg jó lenne, remélem fognak még találkozni, mert most szépen elkeveredtek.
Sajnáltam, hogy most a sorozatban nem volt közös jelenete Gendrynek meg Shireennek. A könyvben nagyon elvolt Edriccel, de végülis megértem, hogy kihagyták ezt, mert így is volt pár töltelék.
Nagyon remélem, én is hogy Jorah és Dany újra egymásra találnak :) az a Daario meg eltűnhetne a fenébe -.-
Én is vártam, hogy Shireen meg Gendry majd összetalálkoznak és kialakul valami barátság féle, de hát ez úgy tűnik a továbbiakra nézve nem fontos.
Edric szerintem a könyvben sem lesz olyan fontos karakter, hogy ezért egy új szereplőt kellett volna behozni, Gendry pedig pont kéznél volt.
Szerintem ez egyébként jó húzás volt. És nem, a könyvbéli Edric és a sorozatbéli Gendry nem ugyanazok.
Én arra számítok, lesznek új POV karakterek, de azt olvastam Martin azt nyilatkozta nem lesznek "teljesen újak", vagyis nem fog már olyan POV karaktereket behozni akiket nem ismerünk, tehát nem fog igazán új szálat nyitni a történetben (mint a Vas-szigeteki és dorne-i volt a Varjak Lakomájában).
Szerintem nem lesz sok Jon fejezet (mert én csak azt tudom elképzelni hogy Szellembe vargolt, és ott nem sokat mesélhet nekük), az ő helyét Melisandre veszi át a Falon.
Óriásvész Tormund kellemes meglepetés lenne. Főleg azért számítok rá, mert Jon őt küldte Rideghonba (bár Jon halála után nem biztos hogy elmegy), és rajta keresztül ismerhetjük meg alaposabban a Másokat. Szerintem a regény végére meghal.
Én még Meerának örülnék, de mellette ott van Bran egyelőre, tehát felesleges lenne őt behozni, kivéve ha visszaindul Deresbe. Emellett még egy új Tyrell szereplő behozása lenne kívánatos, Mace 4 gyermeke közül valamelyik - én Ser Lorasra vagy Margaeryre tenném a voksomat, de ebben nem vagyok biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!